2777
2789
عنوان

تصادف کردم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم حسی که گرفتی کاملا طبیعیه ازصدای برخورد دوماشین ادم بیشترمیترسه،وترسیدن از دوربرگردوناهم طبیعی ...

دقیقا دیروز باعث شد واقعا باور کنم اونی که ماشین خودم رو کنترل میکنه خودمم نه مربی و اتفاق هم ممکنه بیوفته حتی با حضور یه آدم دیگه

عزیزم ماشینت که زیاد چیزیش نشده صاف کاری میخواپ مامان من تصادف کرد نصف ماشین رفت نصف ماشین عوض کردیم ...

الآن رانندگی میکنن هنوز؟ از دست خودم و این سخت گیریام خسته ام انگار زبونم لال زبونم لال آدم کشتم😑

من الان 20 سالمه دوسال پیش گواهینامه گرفتم. پارسال از باغ برمیگشتیم بابام مجبور کرد بشینم پشت فرمون و بعدم مجبورم کرد بپیچم تو یه کوچه باریک و خیلی بد و گفت باید یادبگیری. منم پیچیدم منتها چون دو طرف ورودی کوچه جوب بود یکم بیشتر فرمونو پیچوندم ک نرم تو جوب، صاف رفتم تو شیشه قصابی که نبش کوچه بود. کل شیشه های مغازش با صدای وحشتناکی اومد پایین. 25 میلیون خسارت دادیم و از اون روز حتی راننده ینفر دیگه باشه بشینم تو ماشین استرس میگیرم چ برسه بخوام برونم.

اصلااا اون اول دلم نمیخواست گواهینامه بگیرم همونم بابام مجبورم کرد، فردای تولد 18 سالگیم گفت پاشو برو ثبت نام کن

لیتل مهندس🪽🚀

من. خودم انقدد زدم انقد خوردم ک حد نداشته😂😂😂

عزیزم😭😂شما هم اولین بار که تنها ماشین رو بردین بیرون میترسیدین؟ آخه من از هر کی میپرسم همه از شکم مادر شوماخر و نترس بودن😑

من شبا وقتی همه جا خلوته خلوت بود میرفتم رانندگی فقط باید تمرین بکنی ، الان ماشین انقدر زیاد شده و م ...

چقدر طول کشید تا بتونید تنها و مسلط برید بیرون رانندگی؟🥺

این اضطراب دقیقا وقتش هست ترست بریزه منم وقتی که تازه گواهینامه گرفته بودم با بابام میرفتم اونقدر هولم میکرد که با خودم میگفتم که بلدم که یبار کوبیدم به سپر ماشین جلویی بعد اون یه اضطراب و ترسی نشست ته قلبم که دیگه نمیخواستم ماشین برونم یبار وسط خیابون بابام با اصرار ماشین رو داد دستم که باید برونی الان نرونی دیگه نمیتونی دیگه اون شد که یواش یواش ترسم ریخت به کل بعد با مامانم مینشستم با اینکه مامانم گواهینامه هم اصلا نداره جیک هم نمیزد توی ماشین که حواسم پرت نشه ولی الان تنهایی راحت همه جا ماشین رو بر میدارم میرم و میام توی بارون ،شب ،ترافیک سنگین اصلا برام فرق نمیکنه اینم بگم من اضطراب و استرس وحشتناک دارم ولی موقع رانندگی کنترل میکنم با اینکه گاهان قبل ماشین روندن یه ترسی ته دلم رو میگیره با اکراه سوار ماسین میشم برونم ولی موقع رانندگی بهترم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
عزیزم😭😂شما هم اولین بار که تنها ماشین رو بردین بیرون میترسیدین؟ آخه من از هر کی میپرسم همه از شکم ...

من کلا ترس برام قفله راستش😂😂 من شوهرم پیشم میشست خیلی دعوام میکرد خیلییییییی تو سری میزد بهم با بدبختی یادم داد😂 ولی وقتی تنها میشستم نمیترسیدم و احساس بهتری داشتم ولی پیش شوهرم میشستم میترسیدم😁

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀

چون اون کنارت بوده راهنما رو ندیده شما باید اون موقع از آینه بغل نگاه میکردی که ماشین هست یا نه اگه ...

بله متاسفانه من اصلا توقع نداشتم دیگه حین دور زدن دور میدون کسی از پشت بخواد بهم بزنه خودم شوکه شده بودم چون سر ماشین دیگه داشت میچرخید فکر نمیکردم لازم باشه آیینه ی سمت خودم رو بپام چون اصلا فضایی برای ورود ماشین دیگه ای نبود وقتی یهو یه چیز از پشت کوبیده شد به ماشینم خشک شدم