2777
2789
عنوان

تصادف کردم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 56 پست

به نظرم به جای اینکه این همه پول بدی مربی آموزشگاه پول بده چند جلسه برو روانشناس برای درمان اضطراب و عدم اعتماد به نفست

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راننده بگیر خب

راننده ی چی؟🥲 نمیشه که آدم تا ابد راننده بگیره اون هم الآن که رانندگی یه مهارت پایه شده انگار مثل یاد گرفتن زبان دوم میمونه ندونی چیز بدی نمیشه ولی بدونیش خب زندگی آدم صد برابر آسون تر میشه یه جاهایی:(((

عزیزم ماشینت که زیاد چیزیش نشده صاف کاری میخواپ مامان من تصادف کرد نصف ماشین رفت نصف ماشین عوض کردیم دوسال پیش 20 میلیون خرجش شد 😂😂 انقدر مسخره اش کردیم یادش رفت

تصادفه دیگه همه میکنن

و خدا معجزه میکند !🌱💛

دقیقا به هر کی نشون دادم همین رو گفت:((( آره واقعا شانس آوردم ماشین پشتی هم هیچیش نشد وگرنه پول اون ...

من. خودم انقدد زدم انقد خوردم ک حد نداشته😂😂😂

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀

عزیزم فکر کنم اومدنی افسر طرف مقابل بهش پیشنهادی داده چون هم نزدیک میدانی هم از عقب زده

مربیم هم مطمئن بود مقصر اون آقاست اصلا شوکه شد که افسر گفت مقصر ماییم

منم اضطراب شدید دارم مییییدونم حتی نمیتونم به گواهینامه گرفتن فک کنم

عزیزم من درکت میکنم کاملا من دیگه یه جاهایی خیلی بهم فشار امد که به خودم یه تکونی دادم برم یادش بگیرم🥲

من شبا وقتی همه جا خلوته خلوت بود میرفتم رانندگی

فقط باید تمرین بکنی ، الان ماشین انقدر زیاد شده و متاسفانه رعایت قانون انقدر کم شده که راننده با سابقه ی رانندگی زیاد هم استرس میگیره

خودتون نترسون

شب موقع خاب کمی نمک لای دستمال کاغذی بزار زیر بالشت و صبح بپاش توی کوچه

اضطرابتو میگیره

تا تنها خودت یه بار نری بی فایده س هزار بارم کلاس بگیری انگار هیچی نگرفتی یه بار بری ترست میریزه منم ...

آخه میترسم تنها برم بزنم به یه ماشین دیگه یا یه گندی بزنم که نتونم جمعش کنم... تا قبل دیروز هم همش حس میکردم فقط حضور مربی باعث میشه اتفاقی نیوفته که خب افتاد

مربیم هم مطمئن بود مقصر اون آقاست اصلا شوکه شد که افسر گفت مقصر ماییم

اصلا خودتو ناراحت نکن و نباز واقعا میگم شما مقصر نبودین مجری قانون که افسر باشه حق رو ناحق کرده

سلامتی و خوشبختی دخترم

چون اون کنارت بوده راهنما رو ندیده شما باید اون موقع از آینه بغل نگاه میکردی که ماشین هست یا نه اگه بود باید صبر کنی تا رد شده یا اینکه با دستت بهش اشاره بدی که ی لحظه وایسته میخوای دور بزنی تا رد بشی

... Time flies... 
آخه عزیزم..فدات بشم..وقتی رانندگی حالتو بد میکنه چرا رانندگی میکنی...بعدشم حالا تصادف شده دیگه ..فدا ...

عزیزم ممنونم از تو و محبت پیامت خیلی دلگرم کننده بود🥺🧡🧡🧡🧡