2777
2789
عنوان

فمینیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 49 پست

خب درسته 

سه موج فمنیست هم اوکی 

دلم میخاد از اینا که چپ و راست میگن ما فمنیستیم بپرس اصلا نمیدونن چیه 

و هر چیزی در زمان های مختلف مفهوم جدید پیدا میکنه 

الان توی زمان ما فمنیست بودن ینی مدافع حقوق زنان بودن و ضد مرد بودن و مرد سالاری 

که همین باعث میشه یه سری جبهه بگیرن علیه مردا و بگن زن بودن بهتره 

در حالی که اصل فمنیسم از حقوق برااااابر حرف میزنه نه برتری 

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نام خدا فمينيسم هستم به اين معني كه انسان هستم. و اختيار دارم و من هم حق زندگي دارم مثل جنس مخالف ...

قربان دهانت خواهر 😁

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
وا  😁😁😁 نخیر من شهرزادم سی ساله از تهران  

یه دکتر برو وضعیتت حاده   

Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous
😐😐

😒😒😒😒😒😒

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خب درسته  سه موج فمنیست هم اوکی  دلم میخاد از اینا که چپ و راست میگن ما فمنیستیم بپرس اص ...

موج رادیکالش  ی مقدار تند رفته ولی  درکل  رویکرد خوبیه  به هرحال باید قبول کرد دوره تفکرات مردسالارانه تموم شده

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

تو ثمینی با ی کاربری جدید😩😩😩

بگو دیگه افرین دخمل خوب

به درجه ای از بی اعتمادی رسیدم ک بخودمم شک دارم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
تو ثمینی با ی کاربری جدید😩😩😩 بگو دیگه افرین دخمل خوب به درجه ای از بی اعتمادی رسیدم ک بخودمم شک ...

خدایا توبه 😀😀    

موج رادیکالش  ی مقدار تند رفته ولی  درکل  رویکرد خوبیه  به هرحال باید قبول کرد د ...

ینی بریم سمت زن سالاری؟ 

نه 

حقوق برابر از هر نظر 

هر چند با دین تناقض داره و من به کل باهاش مخالفم و این نظر شخصی منه 

ولی دارم میگم خیلیا از رو دل حرف میزنن و معنی دقیقشو نمیدونن

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...