2777
2789
عنوان

فمینیسم

798 بازدید | 49 پست

اول بگم تنبلایی که نمیتونن متن طولانی بخونن   لطفا نظر ندن  

دوم اینکه میبینم تو تاپیک های مختلف بعضی از خانما با دید منفی به فمینیست بودن اشاره میکنن انگار ک ی جور ناسزا تلقییش  میکنن یه  موجود ضد مرد و ضد بشر و ضد دین  ولی واقعیت اینه ک تمام واکنش های منفی که نسبت به این مفهوم وجود داره به موج رادیکال فمینیسم برمیگرده که یه دوره ای مطرح بوده ولی اصل و اساس فمینیسم چیز بدی نیست  

اینم یه خلاصه از تعریف سه موج فمینیسم 

موج اول فمینیسم اشاره به دورانی از فعالیت فمینیستی دارد که در طول قرن ۱۹ و آغازِ قرنِ ۲۰ درانگلستان، کانادا، هلند و ایالات متحد آمریکا اتفاق افتاد. تمرکز این جنبش روی نابرابری‌ها در حقوق قانونی لازم‌الاجرا و عمدتاً به دست آوردن حق رای برای زنان بود.

موجِ  فمینیسم که جنبش فمینیستی یا جنبشِ آزادیِ زنان نیز خوانده می‌شود، دوره‌ای از فعالیت فمینیستی در ایالات متحده آمریکا است که در سال‌های آغازین دهه ۱۹۶۰ شروع شد و تا اواخر دههٔ ۹۰ ادامه یافت. در حالی که موج اول فمینیسم عمدتاً بر روی اصلاح موانع قانونی برای برابری جنسیتی متمرکز بود (برای مثال حق رای و حق مالکیت)، موج دوم فمینیسم طیف گسترده‌ای از مسایل را مورد توجه قرار داد: نابرابری‌های غیررسمی، نابرابری‌های حقوقی رسمی، جنسیت، خانواده، محل کار، و حقوق مربوط به باروری.

موجِ سومِ فمینیسم اصطلاحی است که شامل گرایش‌های متعدد و مختلفی در حوزهٔ مطالعه و فعالیت فمینیستی می‌شود. در ۱۹۶۰ تا ۱۹۸۰، درک این امر که زنان می‌توانند با استفاده از کلیشه‌های مرسومی که به آن‌ها عنوان داده می‌شود احساسی از توانمندی را ایجاد کنند، باعث شد موج سوم فمینیسم به باز تعریف زنان و دختران به عنوان موجوداتی قدرتمند، جسور و صاحب اختیار جنسیت خود بپردازد. هم چنین در موج سوم ادراکی عمومی وجود دارد مبنی بر اینکه زنان از «رنگ‌ها، قومیت‌ها، ملیت‌ها، ادیان و پیشینه‌های فرهنگی متفاوت» می‌آیند. موج سوم از تنوع و تغییر دفاع می‌کند. 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتراف میکنم تنبلم😊

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
حالا ضد دین بودن کجاش مورد داره ؟

موردی ندارن از نظر من ولی خیلیا برای اینکه فمینیست ها رو بکوبن این حرف رو هم میزنن  

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

همش برام سوال بود   

خدا رو شکر خودت گفتی مارو از سردرگمی نجات دادی  

امشب با خیال راخت می خوابم  

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

به نام خدا فمينيسم هستم به اين معني كه انسان هستم. و اختيار دارم و من هم حق زندگي دارم مثل جنس مخالف 

حق سفر كار حق ازدواج از روي ميل ( و بالعكس) حق داشتن شغل مورد علاقه 

حق خواندن   

حق پوشيدن لباس مورد علاقه ام( بسته به نوع عقايد فردي) 

حق داشتن حضانت فرزند به اندازه پدرش 

حق سهم بردن مساوي از سهم الارث. 

وووووووووووو  

فعلا واسه قسمت فرديش تلاش كردم و بهش رسيدم بخش اول

اما اميدوارم بخش دوم هم روزي ميسر شه

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷