2777
2789
عنوان

فمینیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خیلی خوبی کردی شهرزاد جان با اتفاقات امروز کلمه فمینیسم توی این سایت تبدیل به یه فحش شده 

الان یه خانومی گفتند واژه شیطانی!

کاربرای محترم کافیه لطفا اگر همین الان ما حق کار بیرون از خونه داریم از دست آورد های فمینیسم هستش 

هر چند الان دیگه کتاب خون بودن تو این سایت جرمه اما خواهش می کنم بیشتر مطالعه کنید

روی صحبتم با اون دسته از کاربرهایی هست که امروز دارند تر و خشک را با هم می سورونند

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
شما ثمین نیستی احیانا؟؟؟؟حرفاتون خیلی شبیه همه

بس کنید این یه مطلب علمیه

جهالت تا کجا

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
ینی بریم سمت زن سالاری؟  نه  حقوق برابر از هر نظر  هر چند با دین تناقض داره و م ...

نه بریم به سمت انسان سالاری  

بقول شما حقوق برابر از هر نظر 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
شما ثمین نیستی احیانا؟؟؟؟حرفاتون خیلی شبیه همه

نه عزیزم به خدا من شهرزادم  ثمین نیستم والا  

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
کار خیلی خوبی کردی شهرزاد جان با اتفاقات امروز کلمه فمینیسم توی این سایت تبدیل به یه فحش شده  ...

خواهش گلم بله دقیقا بارها دیدم بعضی از خانما بخصوص خانومای با تم مذهبی هروقت خواستن به طرف مقابلشون خرده بگیرن بهش گفتن فمینیست  انگار ک واقعا یه ناسزاست یا یه مفهوم غیراخلاقی داره در نظرشون  

کدوم مطلب؟؟؟؟؟😳😳

صحبت از فمینیسم

فمینیسم یخشی از علم جامعه شناسیه که در خیلی از زمینه های علمی دیگه مثل مدیریت و یا حتی جرم شناسی وارد شده 

تاثیر فمینیسم در مدیریت انکار ناپذیره

حالا شما به خاطر یه کاربر یه علم را می برید زیر سوال 

اسم این کار چیه؟واقعا خجالت نمی کشی می گی کدوم علم؟

صحبت از فمینیسم فمینیسم یخشی از علم جامعه شناسیه که در خیلی از زمینه های علمی دیگه مثل مدیریت و یا ...

هاااااااااااااا؟؟؟؟؟شما خجالت بکشی بهتره نکنه قرصاتو پشتورو خوردی؟؟؟من تواین تاپیک اصلا درمورد فمینیسم چیزی گفتم؟؟؟؟؟ ریپلای نکن دیگه هرچند ریپلای هم کنی جواب نمیدم😎

ماگذشتیم و گذشت آنچه تو باما کردی...توبمان و دگران وای به حال دگران.....😔