2821
2789
عنوان

فمینیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 49 پست

خب درسته 

سه موج فمنیست هم اوکی 

دلم میخاد از اینا که چپ و راست میگن ما فمنیستیم بپرس اصلا نمیدونن چیه 

و هر چیزی در زمان های مختلف مفهوم جدید پیدا میکنه 

الان توی زمان ما فمنیست بودن ینی مدافع حقوق زنان بودن و ضد مرد بودن و مرد سالاری 

که همین باعث میشه یه سری جبهه بگیرن علیه مردا و بگن زن بودن بهتره 

در حالی که اصل فمنیسم از حقوق برااااابر حرف میزنه نه برتری 

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نام خدا فمينيسم هستم به اين معني كه انسان هستم. و اختيار دارم و من هم حق زندگي دارم مثل جنس مخالف ...

قربان دهانت خواهر 😁

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
وا  😁😁😁 نخیر من شهرزادم سی ساله از تهران  

یه دکتر برو وضعیتت حاده   

Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous
😐😐

😒😒😒😒😒😒

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خب درسته  سه موج فمنیست هم اوکی  دلم میخاد از اینا که چپ و راست میگن ما فمنیستیم بپرس اص ...

موج رادیکالش  ی مقدار تند رفته ولی  درکل  رویکرد خوبیه  به هرحال باید قبول کرد دوره تفکرات مردسالارانه تموم شده

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

تو ثمینی با ی کاربری جدید😩😩😩

بگو دیگه افرین دخمل خوب

به درجه ای از بی اعتمادی رسیدم ک بخودمم شک دارم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
تو ثمینی با ی کاربری جدید😩😩😩 بگو دیگه افرین دخمل خوب به درجه ای از بی اعتمادی رسیدم ک بخودمم شک ...

خدایا توبه 😀😀    

موج رادیکالش  ی مقدار تند رفته ولی  درکل  رویکرد خوبیه  به هرحال باید قبول کرد د ...

ینی بریم سمت زن سالاری؟ 

نه 

حقوق برابر از هر نظر 

هر چند با دین تناقض داره و من به کل باهاش مخالفم و این نظر شخصی منه 

ولی دارم میگم خیلیا از رو دل حرف میزنن و معنی دقیقشو نمیدونن

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792