2777
2789
عنوان

گذشته

510 بازدید | 14 پست

من دوسال پیش عکسم پخش شد و کلی اذیت شدم سرش(عکس چهره بود فقط) بعد یکی هم با احساسم بازی کرد و کلا الان از پارسال تا الان هیچ ارتباطی با هیچکدوم از اون آدم ها ندارم ولی باز وسواس فکری بخاطرشون پیدا کردم و مدام دارم اذیت میشم نمیدونم چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما که عکس پروفایلهای اکانتهامون عکسهای عادی خودمهچی میخواد پخش بشهدیگه الان عادیهمگه دهه ۶۰ عه

نمیدونم ،عکس مردم رو میفرستن تو چنل ها یا گروه های تلگرام ، با عکسای مردم گیف درست میکنن اصلا وحشتناکه.

رفتم روان پزشک و قرص فلووکاسمین رو شروع کردم

ان شاالله درست میشه ولی قرص تنها فایده نداره باید درکنارش خودتونم به حال خوبتون کمک کنید خودتونو سرگرم کنید برید دنبال مهارت جدید،ورزش کنید و به گذشته فکر نکنید هرچی بوده گذشته

نمیدونم ،عکس مردم رو میفرستن تو چنل ها یا گروه های تلگرام ، با عکسای مردم گیف درست میکنن اصلا وحشتنا ...

اصلا پخش هم بشه اهمیت نداره. بعد من و شما کی هطتیم که مردم بخوان استیکرمون رو واسه هم بفرستن.

اینا رو گفتم که بدونی بقیه چجوری فکر میکنن.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز