بچه ها شده تا حالا از مدل لباس پوشیدن همسرتون حرص بخورید؟من امشب خیلی ناراحت کردم همسرمو....اصلا واسش مهم نیست چی بپوشه خیلی بی تفاوته ...هر چی دستش میاد میپوشه...مثلا امروز رفتیم بیرون یهو چشمم افتاد به کفشاش کفش مهمونی رو با شلوار جین پوشیده بود😑من بهش تیکه انداختم دعوامون شد...گفت من همینم ببخشید که لاکچری نیستم....فقط موضوع این نیست منو در مورد خیلی مسائل حرص میده....۱۲ ساله این مشکلات تمومی ندارن...برای همه چیز باید زورش کنی...درامدش پایینه اصلا هم به فکر نیست اصلا مثل هم سن و سالهای خودش نیست...از وقتی رانتدگی میکنه اینجوری شده ....نه از شغلش راضیم نه از هیچی..یچیزی بگم..خیلی دوسش دارم ولی شاید اگه پسرم نبود ازش جدا میشدم ...اون مرد ایده ال من نیست
حالا بدتر شوهر من انقدر خوش لباسه.من دیروز از دور که سر قرار دیدمش.میخواستم برگردم .خجالت گشیدم از ت ...
شششماحتما تاپیک مثلا ککه چی منو بخون
سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
وای شوهر من داغون بود اون اوایل..26 سالش بود...شلوار پارچه ای و کفش از این پیرمردیا....وای خیلی زشت بود...دیگ رفتیم ی بار کلی لبلس براش گرفتیم...البته کلا بیشتر ازسنش میزنه...منم کلا بی بی فیسم ب خاطر اینکه هر جا میرفتیم ی جوری نگامون میکردن تیپشو کلا عوض کرد الان خیلی اسپرت تیپ میزنه
سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!