2777
2789
عنوان

نامزد غیرتی

156 بازدید | 9 پست

سلام من نامزدی دارم که خیلی مذهبی هست قبل از نامزدی اگه شوهر خواهرزادم میومد خونمون باهاش سلام و علیک میکردم اما الان نامزدم اجازه نمیده از طرفی هم خواهرزادم ناراحت میشه که چرا شوهرم خونتون اومده باهاش سلام و علیک نکردی نمی دونن چیکار کنم یکبار با شوهر خالم که اومده بود خونمون سلام و علیک کردم تا چند وقت باهام قهر بودش که چرا اومدی جلوی مرد غریبه حالا خواهر زاده ام با شوهرش از شهرستان قراره بیان خونمون نمی دونم چیکار کنم که هم خواهر زاده ام و ناراحت نشه هم نامزدم از من ناراحت نشه

ایشالا که فیکه😂

ایشون با ربات ازدواج میکرد

نه انسان

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید ولی بگو بلانسبت مگه گاوم با آدما سلام وعلیک نداشته باشم باهاش صحبت کن بگو ،این دیگه قفله واقعا مگه میتونم با فامیل معاشرت نداشته باشم تو هم مثل خودش یه مدت گیربده بگو حق نداری باهیچ مونثی حرف بزنی

چه مسخره یعنی چی اخه خودش هم برای خانواده ش و فامیلاش اینجوریه؟؟؟یعنی مثلا سلام زندایی و زن عمو ایناش یا دخترا فامیل نمیکنه؟؟

شوهر منم خیلی غیرتی هست اما غیرت اون نیس که تو میگی

سلام علیک یا دست دادن ک مشکلی نیس حالا پوششی رو شوهر منم گیر میده اما ن در حد حرف زدن و دست دادن

اینجور مردا به شورت توپای خودشونم شک دارن!!!

تا ابد درست شدنی نیستن خیلی دلم برات گرفت انشالله خدا راهی جلو پات باز کنه

کاش بتونی یه جوری راحت شی از دستش با این مرد پیر میشی داغون میشی روانت فرسوده میشه به فروپاشی روانی میرسی

با تو کاری میکنه که تو هم شروع میکنی به قضاوت دیگران تو هم شروع میکنی به اینکه به دیگران شک کنی به اینکه دیگران همه بدن همه شُلن همه آدمای مُشکل داریان

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
2790
2778
2791
2779
2792