2777
2789
عنوان

همزاد

86 بازدید | 10 پست

نظرتون درمورد احضار همزاد و اینچیزا چیه؟

من به سرم زده احضار کنم ولی نمیدونم عواقب بدی داشته باشه یا نه

یه صلوات واسه حاجتم بفرست مهربون.🫠❤️مامان یه پسر به اسم ۲۰۶ خان😂🤌🏻تو مرا جان و جهانی،محمدم🤍حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش اشک چشم دلشکسته خانه ویران کند!♻️#کارما|بابا،ازت متنفرم،هیچوقت فکرشو نمیکردم ارزوی مرگتو داشته باشم.🖤

بلدی؟

چنتا ویدیو تو یوتیوب دیدم،ولی میترسم عواقبی داشته باشه

یه صلوات واسه حاجتم بفرست مهربون.🫠❤️مامان یه پسر به اسم ۲۰۶ خان😂🤌🏻تو مرا جان و جهانی،محمدم🤍حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش اشک چشم دلشکسته خانه ویران کند!♻️#کارما|بابا،ازت متنفرم،هیچوقت فکرشو نمیکردم ارزوی مرگتو داشته باشم.🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنتا ویدیو تو یوتیوب دیدم،ولی میترسم عواقبی داشته باشه

قدیما این کارا ارج و قبحی داشت خوف و خطر بود تو یه دالون یه پیرمرد ریش سفید کرکثیفی ورد میخوند میریدی بخ خودت هر چی میگف دیگه قبول میکرد

الان جن اینترنتی وارد کردیم🥲تاسف و تسلیت به جامعه جنی

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکنی اینکاروما ایرانیا که میدونی کلا شانس نداریم یهو میبینی یه قاتلی ، جانی ای ، جنایتکاری چیزی تو ت ...

😂😂

اتفاقا تو ویدیوهایی که دیدم یه یارویی بود میگف اگه همزادتون مریض باشه شمارم مریض میکنه،عصبی باشه رو زندگی شمام تاثیر میزاره و...

قدیما این کارا ارج و قبحی داشت خوف و خطر بود تو یه دالون یه پیرمرد ریش سفید کرکثیفی ورد میخوند میرید ...

یه روشی بود وسایل و اینا زیاد میخواد،سر بریده مرغ و..

ولی یکی هست یه اینه میخواد و یه لباس

میخوام برم امتحانش کنم میام تعریف میکنم چیشد😂

یه روشی بود وسایل و اینا زیاد میخواد،سر بریده مرغ و..ولی یکی هست یه اینه میخواد و یه لباسمیخوام برم ...

ساعت چار میخوای بری تو اینه نگا کنی؟

نداشته باشیم میاداا

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂اتفاقا تو ویدیوهایی که دیدم یه یارویی بود میگف اگه همزادتون مریض باشه شمارم مریض میکنه،عصبی باشه ...

همین دیگه بشین زندگیتو بکن تا اوضاع از اینم ش خ م ی تر نشده🥲

ما هر بار اومدیم تغییری تو زندگیمون بدیم بدتر شد که بهتر نشد😑

دیگه خودمونو سپردیم دست مسیر رودخونه ، هر جایی خواست ببرتمون

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا