من به سرم زده احضار کنم ولی نمیدونم عواقب بدی داشته باشه یا نه
یه صلوات واسه حاجتم بفرست مهربون.🫠❤️مامان یه پسر به اسم ۲۰۶ خان😂🤌🏻تو مرا جان و جهانی،محمدم🤍حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش اشک چشم دلشکسته خانه ویران کند!♻️#کارما|بابا،ازت متنفرم،هیچوقت فکرشو نمیکردم ارزوی مرگتو داشته باشم.🖤
چنتا ویدیو تو یوتیوب دیدم،ولی میترسم عواقبی داشته باشه
یه صلوات واسه حاجتم بفرست مهربون.🫠❤️مامان یه پسر به اسم ۲۰۶ خان😂🤌🏻تو مرا جان و جهانی،محمدم🤍حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش اشک چشم دلشکسته خانه ویران کند!♻️#کارما|بابا،ازت متنفرم،هیچوقت فکرشو نمیکردم ارزوی مرگتو داشته باشم.🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نکنی اینکاروما ایرانیا که میدونی کلا شانس نداریم یهو میبینی یه قاتلی ، جانی ای ، جنایتکاری چیزی تو ت ...
😂😂
اتفاقا تو ویدیوهایی که دیدم یه یارویی بود میگف اگه همزادتون مریض باشه شمارم مریض میکنه،عصبی باشه رو زندگی شمام تاثیر میزاره و...
قدیما این کارا ارج و قبحی داشت خوف و خطر بود تو یه دالون یه پیرمرد ریش سفید کرکثیفی ورد میخوند میرید ...
یه روشی بود وسایل و اینا زیاد میخواد،سر بریده مرغ و..
ولی یکی هست یه اینه میخواد و یه لباس
میخوام برم امتحانش کنم میام تعریف میکنم چیشد😂