سلام دوست عزیز 🌿
من سید توحید ستارهدان هستم، بنیانگذار مجموعه طب طلایی.
متنت رو با دقت خوندم. متوجه شدم که همسرت واریکوسل شدید داره و اولین نگرانیات اینه که آیا این یعنی ناباروری شدید و دیگه امیدی به بچهدار شدن نیست. کاملاً درک میکنم که شنیدن چنین تشخیصی میتونه استرس زیادی ایجاد کنه، اما بهتره بدونی که واریکوسل شدید بهتنهایی مساوی با ناباروری قطعی نیست.
واریکوسل میتونه در بعضی آقایان روی کیفیت اسپرم، مثل تعداد، حرکت یا شکل طبیعی اسپرمها تأثیر بذاره، اما شدت واریکوسل همیشه با شدت ناباروری یکسان نیست. بعضی از آقایان با وجود واریکوسل درجه بالا، هنوز باروری طبیعی دارن و بعضی دیگر ممکنه نیاز به بررسی یا درمان بیشتری داشته باشن. به همین دلیل، تصمیمگیری فقط بر اساس سونوگرافی یا درجه واریکوسل درست نیست و نتیجه آزمایش اسپرم، معاینه پزشک و شرایط کلی همسر هم باید در کنار هم بررسی بشن.
در طب طلایی، ما معتقدیم که فقط روی یک سونوگرافی یا یک آزمایش تمرکز نمیکنیم. از نگاه ما، بررسی عوامل زمینهای اهمیت زیادی داره و یکی از مهمترین بخشهای این بررسی، مزاجشناسی و ارزیابی تعادل مزاجی بدنه. اگر تعادل مزاجی بدن به هم خورده باشه، ممکنه روی عملکرد طبیعی دستگاه تولیدمثل هم اثر بذاره. به همین دلیل، در طب طلایی تلاش میکنیم شرایط هر دو نفر، یعنی هم آقا و هم خانم، از جنبههای مختلف بررسی بشه تا فقط بر اساس یک تشخیص درباره ادامه مسیر تصمیمگیری نشه.
برنامههایی که در مجموعه طب طلایی طراحی میشن، برای هر فرد کاملاً اختصاصی هستن و شامل مزاجشناسی تخصصی، اصلاح و تعدیل مزاج، تغذیهدرمانی، عسلدرمانی و ترکیبات گیاهی تخصصی، اصلاح سبک زندگی و برنامه متناسب با شرایط هر فرد میشن. هدف این رویکرد، بررسی عوامل زمینهای و کمک به ایجاد شرایط مناسبتر برای عملکرد طبیعی بدن هست، بدون اینکه وعده نتیجه قطعی یا تضمین درمان داده بشه.
اگر واقعاً دوست داری وضعیت همسرت فقط از روی یک سونوگرافی یا یک نسخه بررسی نشه و از دید مزاجشناسی، تغذیه، سبک زندگی و عوامل زمینهای هم ارزیابی بشه، پیشنهاد میکنم عبارت «طب طلایی» رو در گوگل جستوجو کنی.
از صمیم قلب آرزو میکنم با بررسی دقیق شرایط همسرت، بهترین تصمیم درمانی گرفته بشه و خیلی زود خبرهای خوب و امیدوارکننده وارد زندگیتون بشه. امیدوارم خداوند سلامتی، آرامش و شیرینی رسیدن به آرزوی پدر و مادر شدن رو نصیبتون کنه. 🌿