2777
2789
عنوان

لاغری

60 بازدید | 11 پست

بچه هابیایین ازتجربیات لاغریتون بگین برآی همدیگه انگیزه بشیم،،، من خودم هروقت میخام کم بیارم میرم عکس بازیگرای خوش اندام رونگامیکنم روحیم میره بالا،من خودم 76بودم شدم 64،،،،،واقعاقیافه هم زیباترمیشه،،،،همچنین کلی اعتمادبنفسم بیشترشده😍

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که می‌کوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودت چجوری کم کردی ؟تو چند ماه ؟

باکالری شماری،،،تو4ماه،،،،،، قبل ماه رمضون کم وبیش ورزشم داشتم،،،،،

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که می‌کوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر

من وقتی رژیم میگیرم همش هوس فست فود میکنم 😑🙂الآنم بعد افطار فقط دوست دارم بخورم با اینکه گشنه نیست ...

عزيزم هدف های کوتاه بزار،، ،،مثلا این ماه فقط 2کیلومیخام کم کنم،،،، فست فود تنقلات هم دم دستت نباشه بهتره اوایل

فرمول خاصی رواستفاده کردید؟

نه اتفاقا همه چی میخورم البته به غیرازفست فود وتنقلات،،،،اوناروهفته ای یه با مصرف میکنم، ،،،، نون روهم کم کردم خیلی.....

یعنی عددخاصی رودرنظرنگرفتید ازاول که شروع کردید؟

چرا ولی کمکم اول گفتم 72بعدهدف نهاییم