بهار۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 200 عنوان لاغری 60 بازدید | 11 پست بچه هابیایین ازتجربیات لاغریتون بگین برآی همدیگه انگیزه بشیم،،، من خودم هروقت میخام کم بیارم میرم عکس بازیگرای خوش اندام رونگامیکنم روحیم میره بالا،من خودم 76بودم شدم 64،،،،،واقعاقیافه هم زیباترمیشه،،،،همچنین کلی اعتمادبنفسم بیشترشده😍 هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که میکوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر امروز | 15:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zhiv_20 عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 8148 خودت چجوری کم کردی ؟تو چند ماه ؟ « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
بهار۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 200 خودت چجوری کم کردی ؟تو چند ماه ؟ باکالری شماری،،،تو4ماه،،،،،، قبل ماه رمضون کم وبیش ورزشم داشتم،،،،، هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که میکوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر
zhiv_20 عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 8148 من وقتی رژیم میگیرم همش هوس فست فود میکنم 😑🙂الآنم بعد افطار فقط دوست دارم بخورم با اینکه گشنه نیستم « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
شیخویسی عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 135 باکالری شماری،،،تو4ماه،،،،،، قبل ماه رمضون کم وبیش ورزشم داشتم،،،،، فرمول خاصی رواستفاده کردید؟
بهار۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 200 من وقتی رژیم میگیرم همش هوس فست فود میکنم 😑🙂الآنم بعد افطار فقط دوست دارم بخورم با اینکه گشنه نیست ... عزيزم هدف های کوتاه بزار،، ،،مثلا این ماه فقط 2کیلومیخام کم کنم،،،، فست فود تنقلات هم دم دستت نباشه بهتره اوایل هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که میکوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر
بهار۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 200 فرمول خاصی رواستفاده کردید؟ نه اتفاقا همه چی میخورم البته به غیرازفست فود وتنقلات،،،،اوناروهفته ای یه با مصرف میکنم، ،،،، نون روهم کم کردم خیلی..... هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که میکوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر
شیخویسی عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 135 نه اتفاقا همه چی میخورم البته به غیرازفست فود وتنقلات،،،،اوناروهفته ای یه با مصرف میکنم، ،،،، نون رو ... یعنی عددخاصی رودرنظرنگرفتید ازاول که شروع کردید؟
بهار۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 200 یعنی عددخاصی رودرنظرنگرفتید ازاول که شروع کردید؟ چرا ولی کمکم اول گفتم 72بعدهدف نهاییم هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که میکوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر
شیخویسی عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 135 چرا ولی کمکم اول گفتم 72بعدهدف نهاییم خیلی خوبه منظورم این هست که برای کالری شماری عددخاصی قراردادید یا خیر مثلاچندکالری درروزروچطور انجام دادید؟
شیخویسی عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 135 چرا ولی کمکم اول گفتم 72بعدهدف نهاییم اگرامکانش هست کامل طریقه کالری شماریتون روازروزیکه شروع کردید بگیدباچندکالری شروع کردید وهردفعه چندکالری کم کردید.