2777
2789
عنوان

لاغری

115 بازدید | 13 پست

بچه هابیایین ازتجربیات لاغریتون بگین برآی همدیگه انگیزه بشیم،،، من خودم هروقت میخام کم بیارم میرم عکس بازیگرای خوش اندام رونگامیکنم روحیم میره بالا،من خودم 76بودم شدم 64،،،،،واقعاقیافه هم زیباترمیشه،،،،همچنین کلی اعتمادبنفسم بیشترشده😍

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که می‌کوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودت چجوری کم کردی ؟تو چند ماه ؟

باکالری شماری،،،تو4ماه،،،،،، قبل ماه رمضون کم وبیش ورزشم داشتم،،،،،

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که می‌کوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر

من وقتی رژیم میگیرم همش هوس فست فود میکنم 😑🙂

الآنم بعد افطار فقط دوست دارم بخورم با اینکه گشنه نیستم

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

من وقتی رژیم میگیرم همش هوس فست فود میکنم 😑🙂الآنم بعد افطار فقط دوست دارم بخورم با اینکه گشنه نیست ...

عزيزم هدف های کوتاه بزار،، ،،مثلا این ماه فقط 2کیلومیخام کم کنم،،،، فست فود تنقلات هم دم دستت نباشه بهتره اوایل

فرمول خاصی رواستفاده کردید؟

نه اتفاقا همه چی میخورم البته به غیرازفست فود وتنقلات،،،،اوناروهفته ای یه با مصرف میکنم، ،،،، نون روهم کم کردم خیلی.....

یعنی عددخاصی رودرنظرنگرفتید ازاول که شروع کردید؟

چرا ولی کمکم اول گفتم 72بعدهدف نهاییم

اگرامکانش هست کامل طریقه کالری شماریتون روازروزیکه شروع کردید بگیدباچندکالری شروع کردید وهردفعه چندک ...

عزيزم اوایل 1500یابیشترمیخوردم،،،کمکم کم کردم الان1100،،،،بایدنسبت به وزنت حساب کنی، ،،، اوایل خیلی ولع داشتم برای غذا،ولی باچای وخرمایاچای وتوت خودم روسیرمیکردم که کمتربخورم،،،،،، راستی دیدن عکس بازیگرای خوش اندام وتصورخودم تولباسهایی که دوست دارم بپوشم هم تاثیرداشت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز