پس من چي بگم دوتا بچه هام كه شير به شير بودن تا يك سال همينجوري خوابوندم😐 هميشه به اين فكر كنيد كه از شما بدتر هم هست ان شاالله بچه شما تا يكي دوماه ديگه خوب ميشه تازه فك كن من سشوارم روشن ميذاشتم تا بخوابن دوتاشونا ديگه داغون بودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه موقع شیر خوردن شکمشو میده بالا و حالت کمانی میگیره و شیر رو به زور میخوره رفلاکس داره, ولی اگه پاهاشو جمع میکنه تو شکمش از کولیکه. بعدم امتحان کن وقتی گریه میکنه حالت ایستاده بگیرش اگه گریه ش تموم شد مطمئن باش از رفلاکسه
قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
همه بچهایی که رفلاکس دارن بالا میارن شیرشونو؟ پسرم اصلا بالا نمیاره!
نه رفلاکس لزوما بالا آوردن شیر نیست, برگشت اسید معده به مری که باعث میشه یهو تو خواب جیغ بزنن و گریه کنن, بهش میگن رفلاکس پنهان. دختر من اینجوری بود بهش رانیتیدین میدم خوبه فعلا
راستش نه از اینکه دخترمو ببرم این دکتر اون دکتر ترسیدم, از رو علائمش فهمیدم رفلاکس داره, بعد پدرشو فرستادم دکتر اطفال گفتم بگو رفلاکس داره چه دارویی بخوره؟اونم رانیتیدین داد و شکر خدا تاثیر داشت