2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 67 پست
وای مام همینطوری میخوابونیمش دیگه کتف نموند واسم

پس من چي بگم دوتا بچه هام كه شير به شير بودن تا يك سال همينجوري خوابوندم😐 هميشه به اين فكر كنيد كه از شما بدتر هم هست ان شاالله بچه شما تا يكي دوماه ديگه خوب ميشه تازه فك كن من سشوارم روشن ميذاشتم تا بخوابن دوتاشونا ديگه داغون بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس من چي بگم دوتا بچه هام كه شير به شير بودن تا يك سال همينجوري خوابوندم😐 هميشه به اين فكر كنيد كه ...

سشوار که یکی سوزوندم الان تو گوشیم صداشو ضبط کردم مغزم سمباده شد بس یه سره پلی ِ

گاهی اوقات باگریه میخوره ولی نه زیاد 

اگه موقع شیر خوردن شکمشو میده بالا و حالت کمانی میگیره و شیر رو به زور میخوره رفلاکس داره, ولی اگه پاهاشو جمع میکنه تو شکمش از کولیکه. بعدم امتحان کن وقتی گریه میکنه حالت ایستاده بگیرش اگه گریه ش تموم شد مطمئن باش از رفلاکسه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
اگه موقع شیر خوردن شکمشو میده بالا و حالت کمانی میگیره و شیر رو به زور میخوره رفلاکس داره, ولی اگه پ ...

همه بچهایی که رفلاکس دارن بالا میارن شیرشونو؟ پسرم اصلا بالا نمیاره!

همه بچهایی که رفلاکس دارن بالا میارن شیرشونو؟ پسرم اصلا بالا نمیاره!

نه رفلاکس لزوما بالا آوردن شیر نیست, برگشت اسید معده به مری که باعث میشه یهو تو خواب جیغ بزنن و گریه کنن, بهش میگن رفلاکس پنهان. دختر من اینجوری بود بهش رانیتیدین میدم خوبه فعلا

چجوری تشخیص دادین رفلاکس پنهان داره؟ سونو گرفتین؟

راستش نه از اینکه دخترمو ببرم این دکتر اون دکتر ترسیدم, از رو علائمش فهمیدم رفلاکس داره, بعد پدرشو فرستادم دکتر اطفال گفتم بگو رفلاکس داره چه دارویی بخوره؟اونم رانیتیدین داد و شکر خدا تاثیر داشت