2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 67 پست

اخي عزيزم كوليك داره طفلي شايد باورت نشه پسر من تا دو سال گريه ميكرد وقتي نوزاد بود همش گريه ميكرد دكتر خيلي برديم همش ميگفتن نفخ داره يعني منو قشنگ پير كرد يه قطره داد يه دكتري به اسم بيوگايا اون موقع سال٩٢به زور پيدا كرديم عالي بود ٨٠تومن بود اون موقع الان فك نميكنم پيدا بشه كوكيك پد هم بد نبود خودت چيزاي نفاخ نخور لبنيات و گوشت گاو نخور ابگوشت بخور كاچي بخور تخم مرغ خرما بخور بزار شيرت زياد شه شايد سير نميشه ما ميزاشتيم تو پتوش با شوهرم اروم تكونش ميداديم تا ميخوابيد تا يه سال همين طوري ميخوابيد پوستمونو كند غلفتي 😐 جالبش اينكه پسر دومم هم همين بود الكي نيست كه ميگن بهشت زير پامونه😘😘😍😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به شدت درکت میکنم دختر من هم همین مدلی بود دقیقا تا سه ماه اینطوری بود شبا بدتر میشد من در حسرت خواب شبانه بودم اونقدر شبا بغلش میکردم و راه میرفتم پاهام درد می گرفت هیچ دارویی هم اثر نداره فقط باید صبر کنی تا مدتش تموم شه حدود سه ماهگی کم کم خوب میشه و میفهمه که خواب هم خوبه😅 البته اینجور بچه ها تو ماشین در حال گردش یه مقدار آرومتر میشن 

هدف من در حال حاضر کاهش ۴ کیلو از وزنم هست خدایا بشه 

عرق نعنا خونگی پیدا کن هر شب اندازه ی قاشق چایخوری با همون مقدار آب قاطی کن بده ی هفته شاید بهتر بشه

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
منم برای دخترم خیلی دارو دادم فایده نداشت تااینکه ی خانمی گفت و براش خودم ی دارو خونگی درست کردم هم ...

چه دارویی؟؟؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

نی نی تون شیر خشک میخورده و دکتر گفته وزنش داره میره بالا؟ مگه آدم بزرگه که بهش رژیم بدیم😃 

به نظر منکه با توجه به اینکه همه کارای درمانی رو کردید، نی نی تون گرسنه است 

درمورد اضافه وزن هم نگران نباش موقع واکسنها و دندون دراوردن و راه افتادن لاغرتر میشه☺

جدییی؟الرژی به چی؟؟

به همه چی. گرد و غبار - گل و گیاه. پروتیین گاوی- گلوتن- سیر و پیاز. موز.  گوجه و....  خلاصه به همه چی.

الان جفتمون رژیم  غذایی مشخص داریم. مواد غذایی رو با احتیاط اضافه میکنیم اگه حالش بد نشد ادامه میدیم. فعلا برنج سیب زمینی هویج سیب زرد خرما گوشت گوسفند کدو سبز رو امتحان کردیم . اینا رو تحمل میکنه....

علایم  دیگه الرژی رو تو نت سرچ کن ببین داره یا نه؟

بعدم خودت غذاتو خوب کنتر کن ببین چی میخوری بهتر یا بدتر میشه.

چه دارویی؟

دوتا دونه هل باز کن و کمی گیاه بابونه از عطاری بگیر و چندتا دونه عناب و همینطور کندر با یک لیوان آب بزار با حرارت کم بجوشه و روزی سه قاشق چای خوری بده نی نیت حتما خوب میشه.منم دعا میکنی