2777
2789
نه طبیعی بدیش اینه که باز بخوای دوباره حامله  شی طول میکشه.من برای 1 سال و نیم جلوگیری الان 2 س ...

من با طبیعی اصلا موافق نیستم ولی دیر باردارشدنتون ربطی به روش پیشگیریتون نداره

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا عزیزم ربط داره.هم اسپرم مرد ضعیف میشه هم رحم زن خشک میشه.

جلوگیری جلوگیریه دیگه!

مادر بیچاره من همه راهای جلوگیری رو رفت از ترس بچه دار نشدن. چقدر عوارض داشت براش.

من که یه دونه قرصم نخوردم و نمیخورم. الحمدلله هر دو تا بارداریامم با اقدام اول بوده فکر میکنم به این ربط داره که اول زندگی بچه دار نشدن رو عقب نندازی. نه اینکه رحم خشک‌ میشه!

«رضوانه ام»... جانبازی برای ما شیرین است... لیک تا نستانیم نبازیم
آره باید عمل کنه مسیر باز شه.

چه جالب من ی جا خوندم که ی نوع وازکتومی هست که دهانه رحم رو کوتاه می کنن و دیگه فرد باردار نمیشه. اما این که شما میگین فکر کنم لوله بستن باشه و احتمال بارداری هم داره بازم من اون روز آرایشگاه بودم خانمه اومده بود میگفت سه تا بچه داره این کارو هم کرده ولی بازم باردار شده حالا باید بره بازش کنه. 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
کاندوم هم اختراع شده

میدونم همه ی اینا رو.

ولی میگن کاندوما رو سوراخ میکنن ک زاد و ولد زیاد شه.

زیاد بهش اعتباری نیست.

بعد اصلاً ازش خوشم نمیاد چیه آخه. ی چیز اضافی و مزخرفه. 😕

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
سلام میشہ بگید اسمش چیہ؟ ما ھرجا میریم کدکس و گودلایف و کاپوت دیدم چیزہ دیگہ ندیدم اگہ نوعی دیدین خو ...

عزیزم من مجردم مارک دقیق شو نمیدونم، کاندوم خارجی رو یا باید جایی پیدا کنی قاچاق بیاره ازش بخری یا هم از سایت آمازون و سایتای بین المللی آنلاین بخری، کاندومای اصل خارجی خیلی با کیفیته و فوق العاده نازک، تو نت سرچ کنی اطلاعات کامل هست.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من با طبیعی اصلا موافق نیستم ولی دیر باردارشدنتون ربطی به روش پیشگیریتون نداره

اخه زنداداش منم دقیقا با من زایمان کرد و دوباره با هم اقدام کردیم الان 2 ساله منتظریم 2 تامون.روش پیشگیریمونم طبیعی بود.

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
نه طبیعی بدیش اینه که باز بخوای دوباره حامله  شی طول میکشه.من برای 1 سال و نیم جلوگیری الان 2 س ...

عشقم   ربطی نداره که . من طبیعی بودم نه سال .. همون ماه اول اقدام هم باردار شدم 

مادر شوهرم و خواهر شوهرهام رو دوست دارم  و براشون آرزوی شادی و سلامتی دارم 
جلوگیری جلوگیریه دیگه! مادر بیچاره من همه راهای جلوگیری رو رفت از ترس بچه دار نشدن. چقدر عوارض داشت ...

راست میگی. منم الان مث سگ پشیمونم ک چرا همون اول باردار نشدم و انقد بخاطر چیزای الکی لفتش دادم.

خیلی دلم گرفته... 😔

اره ماله خشکی رحمه.طبیعی اصلا خوب نیست.بهترین راه کاندومه.

خب کاندومم استفاده کنیم بازم آبیاری نمیشه دیگه... چ فرقی میکنه با طبیعی؟ 🤔

چه جالب من ی جا خوندم که ی نوع وازکتومی هست که دهانه رحم رو کوتاه می کنن و دیگه فرد باردار نمیشه. ام ...

وازکتومی مال مرده ها 😮 لوله ای که اسپرم میاره رو کامل میبندن. مراکز بهداشت هم دیگه انجام نمیدن. احتمال باروری خیلی کم میشه در حد غیر ممکن. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

نمیدونم والا این چیزی بود که دکتر به من گفت .البته مشکله من به خاطره استرسه زیادمه.این 2سال جلوگیری نداشتم اما ترسه بیماری پسرم و اینکه کی میره از پیشم فکر کنم بی تاثیر نبوده

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
خب کاندومم استفاده کنیم بازم آبیاری نمیشه دیگه... چ فرقی میکنه با طبیعی؟ 🤔

حداقل برایه مرد فرق داره.اسپرمش قوی میمونه.میدونی چقدر تاثیره منفی داره اون لحظه اخر که مرد تو روش طبیعی باید خودشو کنترل کنه

چقدر خوب .خوش به حالتون.شما فعالیت بدنی زیاد دارین؟؟؟؟

وازکتومی مال مرده ها 😮 لوله ای که اسپرم میاره رو کامل میبندن. مراکز بهداشت هم دیگه انجام نمیدن. احت ...

😂😂😂عه راست میگی؟ من همیشه وازکتومی و توبکتومی رو قاطی میکنم که کدوم زنه کدوم مرد. 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....