2777
2789
دوست جون امضات رو خوندم احساس غرور کردم😀😀😀

ای جانم ایشالله به سلامتی بغل بگیریش

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانما کاندوم خارجی چہ مارکی خوبہ؟ البتہ ببخشید میپرسم

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
وازکتومی آیا قابل برگشته؟ 

آره باید عمل کنه مسیر باز شه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
چجوری به طبیعی اعتماد میکنین آخه!!! اصلا روش مطمئنی نیس

خخخ ما ک همه رو میریزیم اون توو بازم باردار نمیشیم 😂😂😂😂 من هروقت بچه دار شدم، بعد زایمانمم جلوگیری نمیکنم اصن. همه رو میریزم توو... وا بده ها... بچه ی دومم شد چ بهتر!! حداقل اندوه این سال های بچه نداشتنم جبران میشه.

خارج از شوخی،جلوگیری طبیعی دست مَرده. مرد باید بتونه خودشو کنترل کنه و حالیش بشه ک کی باید..........

زن برا چی باید عذاب بکشه و قرص بخوره و دستگاه بذاره و... بعد همه ی عوارضش واسه زن میمونه. مرد ک طوریش نمیشه!! 😕

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
همچنین عزیزم

پسر من بدنیا اومده این تیکر تولد دوسالگیشه  

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
وازکتومی، کاندوم خارجی.

سلام میشہ بگید اسمش چیہ؟ ما ھرجا میریم کدکس و گودلایف و کاپوت دیدم چیزہ دیگہ ندیدم اگہ نوعی دیدین خوبہ بھم بگین 

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
نه طبیعی بدیش اینه که باز بخوای دوباره حامله  شی طول میکشه.من برای 1 سال و نیم جلوگیری الان 2 س ...

آره منم ی چیزایی شنیدم. میگن رحم‌و خشک بذاری اوضاع بدتر میشه. باید آبیاریش کنین همیشه 😅

منم ۲ سال و خورده ای جلوگیری کردم طبیعی. ۱۰ ماهم هست اقدام کردم بی فایده بود. ولی مشکل من تنبلی تخمدانه. شایدم خشکی رحم باشه 😔

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
اِ ببخشید😅 خدا حفظش کنه برات

فداااات

ربطی نداره

چرا عزیزم ربط داره.هم اسپرم مرد ضعیف میشه هم رحم زن خشک میشه.

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
خخخ ما ک همه رو میریزیم اون توو بازم باردار نمیشیم 😂😂😂😂 من هروقت بچه دار شدم، بعد زایمانمم جلوگی ...

کاندوم هم اختراع شده

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
آره منم ی چیزایی شنیدم. میگن رحم‌و خشک بذاری اوضاع بدتر میشه. باید آبیاریش کنین همیشه 😅 منم ۲ سال ...

اره ماله خشکی رحمه.طبیعی اصلا خوب نیست.بهترین راه کاندومه.

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..