2777
2789
اتفاقا من شنیدم قرص خوردن ناباروری میاره، پزشکا هم میگن نباید منظم قرص خورد و باید هر چند ماه یه مدت ...

نمیدونم والا. الان دیگه همه چی باعث ناباروری میشه...

شوهرم ک خداروشکر همه چیزش عالیه. این من رو سیاهم ک مشکل دارم و هرکاری میکنم باردار نمیشم... 😔

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
نمیدونم والا. الان دیگه همه چی باعث ناباروری میشه... شوهرم ک خداروشکر همه چیزش عالیه. این من رو سیا ...

عزیزم تو تاپیک های قبلیت گفتی pco هستی و اضافه وزن داری. همون حرفم که گفتم از مجردی باید این مسائل حل شه. این مواردو برطرف کن باردار میشی عزیزم قسمت یعنی بگرد دنبال راه حل.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشاءالله که بزودی باردار میشی 🌹  اما چکاپ منظم و دقیق خودت و همسرت اگه مشکلی رو نشون نده یه ...

مرسی فدات شم 😔❤

من تنبلی تخمدان دارم. هیچ دارویی روم اثر نمیکنه. گیاهی ک هیچی اصن، فقط پولامو ریختم دور. همون شیمیایی های قوی هم روم اثر نکردن. غذاهامو هم رعایت میکنم. در روز گرمیجات حتماً میخورم. میگم ک هیچ جوره نمیشه...

مرسی فدات شم 😔❤ من تنبلی تخمدان دارم. هیچ دارویی روم اثر نمیکنه. گیاهی ک هیچی اصن، فقط پولامو ریخت ...

سردی رحم و کیست زمان بره، باید تغذیه تو اصلاح کنی و اگه سایز کیست اجازه میده منظم ورزش کنی. یه مدت زمان بده اینا رفع شه. بعد اقدام کن. اقدام با وجود مشکل مشخصه بی ثمره. سنی هم نداری که عجول باشی. سبک تغذیه و زندگی تو استاندارد کن ورزش کن و بعد چکاپ بده. با خیال راحت اقدام کن

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
من تو این سایت ندیدم کسی بگه تو مجردی چکاپ و سونو رفتم، هورمونامو چک کردم، پریودم منظم بود و این روا ...

خوب چون مجردی معمولا واسه کمتر کسی مشکل پیش میاد .من خودم دقیق سیکلم 28 روز بود.هیچ وقت اصلا هیچ مشکل هورمونی نداشتم.معمولا مشکلاته هورمونی بعد ازدواج پیش میاد بیشترش 

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
عزیزم تو تاپیک های قبلیت گفتی pco هستی و اضافه وزن داری. همون حرفم که گفتم از مجردی باید این مسائل ح ...

آره گلم. از همون ۱۴-۱۵ سالگی مامانم منو برد دکتر و مدام پیگیرم بود. ی مدت دارو میخوردم پری میشدم. بعد یهو ۱۵ کیلو کم کردم. پری هام تقریباً تنظیم شده بود.

ولی از وقتی ازدواج کردم وزنم اضافه شد و فعالیتم کم.

اما الان ی مدته هم تو رژیمم هم وزنمو دارم کم میکنم هم فعاایتمو زیاد کردم. همیشه هم پیگیر این مشکلم بودم. خیلی دکتر رفتم‌. ولی راستشو بخوای دیگه از شوهرم خجالت میکشم بهش بگم میخوام برم دکتر. از شرمندگی دلم میخواد زمین دهن باز کن برم توو. چون بنده خدا تو بدترین شرایط زندگیمون بهم پول میداد میرفتم دکتر. انقده پولاشو خرج کردم و نتیجه نگرفتم. دیگه واقعاً شرمنده شم... 😔

خوب چون مجردی معمولا واسه کمتر کسی مشکل پیش میاد .من خودم دقیق سیکلم 28 روز بود.هیچ وقت اصلا هیچ مشک ...

چکاپ مال همه افراده. روز سیکل یکی از موارده. خیلی از کیستها هیچ علامتی نداره! سیکل هم منظمه. غیر از اون سایز تخمک و سردی و تنبلی هم مهمه.

تا سبک زندگی ایرانیا اصلاح نشه و بخواد همه چیزو با دعا درست کنه روال زندگی همینه.

سردی رحم و کیست زمان بره، باید تغذیه تو اصلاح کنی و اگه سایز کیست اجازه میده منظم ورزش کنی. یه مدت ز ...

فدات شم من خداروشکر کیست ندارم. جنس تخمدانم پلی کیستیکه، این ی مشکل ژنتیکیه کاریش نمیشه کرد. فقط ب قول شما باید با ورزش و رژیم غذایی مناسب و... کنترلش کرد.

آره گلم. از همون ۱۴-۱۵ سالگی مامانم منو برد دکتر و مدام پیگیرم بود. ی مدت دارو میخوردم پری میشدم. بع ...

شرمندگی نداره، شما دنبالش باش خدا هم کمکت میکنه. انشالله نگرانیت به زودی برطرف میشه. 

ورزش مهم ترین چیز تو کیفیت دستگاه جنسی بانوانه. حتی درد پریود رو هم رفع میکنه. وزنو با ورزش کم کن.

شرمندگی نداره، شما دنبالش باش خدا هم کمکت میکنه. انشالله نگرانیت به زودی برطرف میشه.  ورزش مهم ...

باشه عزیزم. حتماً همین کارو میکنم.

ازت ممنونم بابت وقتی ک گذاشتی.

ببخشید طولانی و وقت گیر شد صحبتام...

برات آرزوی بهترینها رو دارم فدات شم 😻💐

باشه عزیزم. حتماً همین کارو میکنم. ازت ممنونم بابت وقتی ک گذاشتی. ببخشید طولانی و وقت گیر شد صحبتا ...

خواهش میکنم عزیزم 😚

سعی کن دم نوش های طبع گرم و خشک هر روز استفاده کنی و ورزش کنی، سردی و رطوبت رحم از بین بره کیست و پلی کیست رفع میشه. 

انشالله که یه مادر شاد و موفق باشی   

خواهش میکنم عزیزم 😚 سعی کن دم نوش های طبع گرم و خشک هر روز استفاده کنی و ورزش کنی، سردی و رطوبت رح ...

اوهوم چششششمممم... حتماً عزیزم 😍😘❤

خیلی ممنون بابت راهنمایی های خوب و مفیدت 😍

این ماه رمضون اومده قربونش برم تموم برنامه های ما رو بهم زده 😁 میخواستم هرروز ورزش کنم یا پیاده روی برم. ولی روزا ک روزه دارم از صبح زود ک پامیشم شیکمم قار و قور میکنه تا خود افطار ☹ نمیشه ورزش یا فعالیت اضافی کرد. روزا تا دو قدم پیاده روی میرم تپش قلب شدید میگیرم. هوا هم گرررررمممم، بیحال میشم...  شبم ک ورزش کردن هیچ فایده ای نداره بعد انقد کار داری اصن وقت نمیکنی ب کارای دیگه ت برسی... ☹ خیلی بد شد اینطوری...