2777
2789
نه گلم اون خشکی رحم واقعی رو نگفتم 😁 اون ک مشکل هورمونی خانوماست. درمون میشه. این خشک شدن رحم ک می ...

آخه نازنین ها: شما و کاربری مامان تنها : این حرف رو قبول کردین اونوقت  نمی گین خوب خانوم ها بعد از بلوغ گاهی تا ده سال یا حتی بیشتر مجرد هستن و رحمشون هیچ آبیاری نمی بینه !!! قطعا باید نازا بشن ؟!! بعد ده سال یه خانوم تقریبا میشه بیست و پنج ساله 

الان که دیرتر هم ازدواج رخ می ده 

مادر شوهرم و خواهر شوهرهام رو دوست دارم  و براشون آرزوی شادی و سلامتی دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قسمت اینه مشکلات رحم و اسپرم پیدا و حل بشه. بعد هم برنامه تغذیه و اسیدی و سرد نبودن رحم، اضافه و ...

اینا درسته.الانم تو جامعه الان فکر نکنم زنی باشه که نسبت به این موارد بی اطلاع باشه.انشالله خودت ازدواج کنی و راحت بچه دارشی.اما خیلی ها هستن تو این سایت که این موارد و رعایت میکنن اما نمیشه.این نشون دهنده این نیست که اونا این موارد و نمیدونن.حتما خدا نخواسته

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
آخه نازنین ها: شما و کاربری مامان تنها : این حرف رو قبول کردین اونوقت  نمی گین خوب خانوم ها بعد ...

هه هه 😁😅 راست میگیا عزیزم 😁

چ میدونم والا. الان جدیداً هزار و یک جور مشکل کشف شده. گفتیم شاید اینم جدید باشه ما خبر نداشتیم... 🤔🙄

من چون بچه دار نمیشم، هر دلیلی رو قابل قبول میدونم و درموردش فکر میکنم و میگم نکنه همین دلیل بچه دار نشدنم باشه.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
نه گلم اون خشکی رحم واقعی رو نگفتم 😁 اون ک مشکل هورمونی خانوماست. درمون میشه. این خشک شدن رحم ک می ...

اتفاقا من شنیدم قرص خوردن ناباروری میاره، پزشکا هم میگن نباید منظم قرص خورد و باید هر چند ماه یه مدت استفاده نکرد.

اگر به آبیاری ربط داشت خیلیا اول ازدواج حامله نمیشدن چون قبل از اون اسپرمی نبوده.

اگه تحرک اسپرم کم باشه تشکیل نطفه سخت میشه. این تجربه های دیگران هم ناشی از نا آگاهی نسبت به بدن خودشونه نه آبیاری و دیم و فلان 😄

هرکس باید کنترل بدن شو پیدا کنه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
آخه نازنین ها: شما و کاربری مامان تنها : این حرف رو قبول کردین اونوقت  نمی گین خوب خانوم ها بعد ...

اون فرق داره خانمم.تا زمانی که دختره هنوز و رابطه نداره فرق داره با بعده ازدواجش و اقدام به بارداری.میبینی که وقتی واسه بچه اول میخوایم اقدام کنیم تو اولین جلسه دکتر میپرسه چند وقته رابطه دارین؟؟؟ میگه به ازدواج کار ندارم چند وقته رابطه دارین.

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
اینا درسته.الانم تو جامعه الان فکر نکنم زنی باشه که نسبت به این موارد بی اطلاع باشه.انشالله خودت ازد ...

من تو این سایت ندیدم کسی بگه تو مجردی چکاپ و سونو رفتم، هورمونامو چک کردم، پریودم منظم بود و این روالو حفظ کردم تا بچه داری!

همه فقط اقدام میکنن میگن صلوات بفرستین حامله شم 😓

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
اتفاقا من شنیدم قرص خوردن ناباروری میاره، پزشکا هم میگن نباید منظم قرص خورد و باید هر چند ماه یه مدت ...

اتفاقا اوله ازدواج بهترین وقته چون تازه رابطه شروع شده

نه قسمت اینه مشکلات رحم و اسپرم پیدا و حل بشه. بعد هم برنامه تغذیه و اسیدی و سرد نبودن رحم، اضافه و ...

گلم انشاالله ک خودت ازدواج کردی راحت بچه دار بشی.

ولی دکترا میگن در بهترین حالت و بهترین و سالم ترین و بی نقص ترین و عالی ترین شرایط (همه ی اینایی ک گفتی الان توپ باشه)  بازم هرماه فقط ۲۵ درصد احتمال بارداری وجود داره... واسه بعضیا حاملگی مث آب خوردنه. اراده کنن باردار شدن. ولی بعضیا هیچ مشکلی ندارن ولی باردار نمیشن. الان میفهمم ک باردار شدن دست تقدیره و خدا باید بخواد.

اون فرق داره خانمم.تا زمانی که دختره هنوز و رابطه نداره فرق داره با بعده ازدواجش و اقدام به بارداری. ...

آره راست میگی... دقیقاً همینو می پرسه 👍

گلم نشاالله ک خودت ازدواج کردی راحت بچه دار بشی. ولی دکترا میگن در بهترین حالت و بهترین و سالم ترین ...

اگر اینطوری حساب کنی همه چیز دست خداست و حتی برگ از درخت نمی افته. قسمت یعنی تلاش کن. ضمنا الان زن 90 ساله هم با تکنولوژی باردار میشه. انواع راههای درمانی وجود داره.

اتفاقا اوله ازدواج بهترین وقته چون تازه رابطه شروع شده

بله منتها بیشترین سقط ها هم تو بارداری اول اتفاق میفته.

بارداری یه آبیاری ساده نیست. به دو دستگاه تولید مثلی منظم و کارا نیازه.

اگر اینطوری حساب کنی همه چیز دست خداست و حتی برگ از درخت نمی افته. قسمت یعنی تلاش کن. ضمنا الان زن 9 ...

آره عزیزم. بخدا ماها تلاشمونو میکنیم ولی نمیشه... بخدا نمیشه... من خودمو میگم، واقعاً خسته و داغونم... کیسه کیسه پول بی زبون ریختم تو جیب این دکترا و داروخونه ها و عطاری ها و... چی شد آخر؟ هیچ نتیجه ای نگرفتم!

اصن بدن من با پدیده ی بارداری آشنا نیست!!!

میگن چیزیو زورکی از خدا بخوای بهت نمیده...

واسه منم همینطوریه دیگه‌‌‌...

آره عزیزم. بخدا ماها تلاشمونو میکنیم ولی نمیشه... بخدا نمیشه... من خودمو میگم، واقعاً خسته و داغونم. ...

انشاءالله که بزودی باردار میشی 🌹 

اما چکاپ منظم و دقیق خودت و همسرت اگه مشکلی رو نشون نده یه مدت با رعایت شرایط و توکل به خدا اقدام کنی حتما باردار میشی.

فقط استرس نداشته باش و تغذیه تو با توجه به طب سنتی ببر تو رنج معتدل.