2777
2789
عزیزم من مجردم مارک دقیق شو نمیدونم، کاندوم خارجی رو یا باید جایی پیدا کنی قاچاق بیاره ازش بخری یا ه ...

ممنون گلم❤️❤️❤️

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کاندومم استفاده کنیم بازم آبیاری نمیشه دیگه... چ فرقی میکنه با طبیعی؟ 🤔

عزیزم رحم ترشح هورمون داره خشکی رحم مربوط به مشکلات رحمه نه دریافت هورمون مردانه. زن اگه قبل ازدواج و بارداری مرتب چکاپ بره و هورموناش طبیعی باشه مشکلی تو بارداری نخواهد داشت. بعضیا یه شبه تصمیم میگیرن باردار شن میبینن نمیشه ربط میدن به زمین و هوا و قسمت

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
😂😂😂عه راست میگی؟ من همیشه وازکتومی و توبکتومی رو قاطی میکنم که کدوم زنه کدوم مرد. 

😂😂😂😂

عزیزم مراقب باش خیلیا همینطوری حامله شدن. 

سرچ کن همیشه 🙈

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
😂😂😨 خاک وچوکم راست میگی 

نه 😂😂😂😂

عزیزم رحم ترشح هورمون داره خشکی رحم مربوط به مشکلات رحمه نه دریافت هورمون مردانه. زن اگه قبل ازدواج ...

من که یه بار حامله شدم.قبله اینکه دوباره بخوام اقدام کنم همه ازمایشهامو دادم.مرتب پیشه دکترم میرم.دکترم فقط اسید فولیک داده به من میگه اماده هستی .اما نمیشه.این دیگه همون قسمت میشه دیگه

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
عزیزم رحم ترشح هورمون داره خشکی رحم مربوط به مشکلات رحمه نه دریافت هورمون مردانه. زن اگه قبل ازدواج ...

نه گلم اون خشکی رحم واقعی رو نگفتم 😁 اون ک مشکل هورمونی خانوماست. درمون میشه.

این خشک شدن رحم ک میگم ی اصطلاحه. ببخشید اینطوری واضح میگم ؛ میگن مثلاً خانوم همیشه باید قرص جلوگیری بخوره و آقا هم خیلی راحت همه رو بریزه توش. ب این میگن آبیاری. واسه همین میگن اگه ی مدت طولانی جلوگیری طبیعی داشته باشین رحم از آبیاری بی نصیب میمونه و با اسپرم غریبگی میکنه و باردار شدن سخت میشه.

اینو از چند نفر تو همین سایت شنیده بودم.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
نه گلم اون خشکی رحم واقعی رو نگفتم 😁 اون ک مشکل هورمونی خانوماست. درمون میشه. این خشکی رحم ک میگم ...

درسته دیگه منم همین و میگم و حرفتو قبول دارم

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
برای پسرتون مشکلی هست ؟  معمولی هستم خیلی بی تحرک نیستم

پسرم و 7 ماهه از دست دادم

من که یه بار حامله شدم.قبله اینکه دوباره بخوام اقدام کنم همه ازمایشهامو دادم.مرتب پیشه دکترم میرم.دک ...

نه قسمت اینه مشکلات رحم و اسپرم پیدا و حل بشه.

بعد هم برنامه تغذیه و اسیدی و سرد نبودن رحم، اضافه وزن نداشتن و فعالیت منظم بدنی برای سلامت دستگاه تولید مثل، روزهای تخمک گذاری، نرمال بودن هورمون ها، استرس نداشتن و رسوندن تخمکها به سایز مطلوب و سایر موارد رعایت بشه بارداری 100 درصد اتفاق میفته.

😝😬 😂😂😂 ته دلم ی هو خالی شد خوب شد نرفتم وازکتومی کنم

وازکتومی مال مرد بود 😂😂😂