2777
2789
نه بابانسلارو نام گذاری کردن طبق الفبا اومدن جلو XYZ

آخه قبل ایکس به ترتیب نبود

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دهه هفتاد چه ربطی به نسل زد داره!!

این نسل گذاری از غرب وارد شده و اونا متولدین سال ۱۹۷۶ تا ۲۰۱۰ رو میگن جنزی یا نسل زد.

سال ۱۹۷۶ میشه تقریبا ۷۵ ۷۶ شمسی

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
بچه های خودم از این نسل هستن خدا را شکر خیلی هم خوشبختن شما دهه شصت بودین چه میکردین ما وسط جنگ و بد ...

اره من یادمه یه بار رفتم مدرسه تقریبا تا زانو برف بود ،بعد دیدم تعطیله ،خوب سرویس که اصلا نبود اون زمانا.البته ازین اتفاقا زیاد میوفتاد.

ماها جور پدر مادرو میکشیدیم بعد جور نسل بعدم میکشیدیم ،وقتی مجرد بودیم کل مسوولیت خونه رو دوشمون بود ...

آخه زمان شما دوتا تشک وپتو بهتون میدادن میگفتن برین سر زندگی الان چی جوون بدبخت باید خونه بخره یخچال کولر فریزر وووووو همینا میدونی چقدر قیمتشه مغز آدم سوت میکشه تروخدا درست مقایسه کنین

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

فقط بلدن برای خودشون نوشابه باز کنن دانشحوهای دهه شصت و هفتادی کحا اینا کجا دانشگاه اینا شده محل دیت

باشه ما میریم دیت فقط اگه حرفتون اشتباه بود اه دل ما بدجور شما رو می گیره این یادتون باشه نیازی هم به نفرین نیس قضاوتی که درست نباشه به خود ادم برمی گرده از خاطره های مامانمم معلومه چقدر مظلوم بودین حداقل تا این سن کسی گردنم کبود نکرده

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

آخه قبل ایکس به ترتیب نبود

قبل ایکس بومر بود

بعدش دیگه چون ایکس توی ریاضیات متغیره به نشونه ابهامی ک تو پیشبینی رفتار های اون نسل وجود داشت اسمشونو گذاشتن x و همینطوری رفتن جلو.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
منم دهه هفتادی ام.. اما عزیزم فقط شما نسل سوخته نیستین اکثر نسل ها تو ایران به نحوی نسل سوخته محسوب ...

موضوع اینه که چیزایی که دهه هشتادیا دیدن ما هم دیدیم

ولی چیزایی که ما دیدیم اونا ندیدن

نسل ما واقعا مسئولیت پذیر بود علاوه بر همه اون چیزایی که گفتم

اینا متاسفانه لوس بار اومدن و پرتوقع و طلبکار

متاهل
فقط بلدن برای خودشون نوشابه باز کنن دانشحوهای دهه شصت و هفتادی کحا اینا کجا دانشگاه اینا شده محل دیت

بچه هاتو نفرست محل دست بزار جفت خودت بمونم بهشون درس یاد بده

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

پس فشارت از کجاس؟نکنه نونت داره اجر میشه که اینطوری از نسل وی که خودشونو فدای شما کردن میسوزید عشقمم ...

عقلشون کم بود آدرنالینشون زده بود بالا گلم فعلا که فشار شما بالاست بی ادب حرف میزنی مثلا رفتن جلو گلوله چیزی عوض شد بی عقل که کاری انجام بدی همین میشه نونم چرا آجر بشه الان پول درآوردن خیلی راحت تر از زمان ماست زمان ما یه لقمه نون لای سنگ بود بچه های الان تنبل وتن پرور بار آمدن هیچیشون کم نیست فقط همه چی را به شبه میخان

الان یه ذره بارون برودت هوا تعطیل برف و طوفان ما رو میبرد تعطیل کجا بود😂

اره تازه اینا تو ماشین گرم میشینن میرن مدرسه ،بهترین گرمایش تو کلاسا هست.کفش گرم کاپشن خارجی...حالا ماها بیشتر وقتا کفشامون پاره بود خخخ

قبل ایکس بومر بودبعدش دیگه چون ایکس توی ریاضیات متغیره به نشونه ابهامی ک تو پیشبینی رفتار های اون نس ...

چه جالب

الان که دیگه z آخرشه

نسل بعدی چی میشه دوباره برمیگرده اول؟

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨