2777
2789
دهه ۶۰ دانشگاه ازاد کاردانی قبول میشدن شیرینی میدادن اینقدر ظرفیت دانشگاه ها پایین بود الان نخونده د ...

والا بخدا

اینا اصلا درس نمیخونن

احترام برای معلم و استاد و بزرگتر و پدر و مادر و ... به هیچی پایبند نیستن

حتی حجب و حیا و غیرت و ... خیلی ارزشها که واسه ما اهمیت داره واسشون بی معناست

متاهل
من متولد ۶۷ هستم عزیزمما نسل سوخته بودیمکنکور سخت. ظرفیت دانشگاه کم. امکانات کم. کار پیدا کردن سخت. ...

منم دهه هفتادی ام.. اما عزیزم فقط شما نسل سوخته نیستین اکثر نسل ها تو ایران به نحوی نسل سوخته محسوب میشن هر نسلی سختی های خودشو داشت مثلا دهه هشتادی ها هم کم اتفاقات عجیب و غریب و تلخ ندیدن ..این چیزهایی که شما میفرمایید هم تفاوت بین نسل هاست..البته که من خودمم واقعا جو امروز جامعه رو دوست ندارم و به نظرم واقعا جامعه خیلی خراب شده که خب این عوامل زیادی داره و کلا فارغ از بحث نسل .انسان امروزی دچار بی معنایی شده و متاسفانه ارزشهای اخلاقی شاید نسبت به گذشته کمرنگ تر شده و کلا میتونم بگم که دنیا به سمت بدی کشیده شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دوبار ی سوال بت بدم تو کل جزوه هات بگردی نمیتونی حلش کنی

بده منتظرم بدی ولی اگه جوابش بلد بودم دیگه سکوت میکنی

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

بله درست میفرمایید 😂

بچه های خودم از این نسل هستن خدا را شکر خیلی هم خوشبختن شما دهه شصت بودین چه میکردین ما وسط جنگ و بدبختی و کمبود بزرگ شدیم کله سحر ت سرمای زمستان باید میرفتیم صف نفت یا شیر یادمه یه بار پاهام بی حس شده بوده از سرما الان بچه خودم سرویس میاد دنبالش ناز میکنه بره پایین با آسانسور

داییت کدوم دانشگاه درس خونده احتمالا یا زمان دانشگاه درست درس نخونده ببینه چی به چیه یا خواسته بهت ا ...

چمران نه خیالت راحت اتفاقا ی دختر داره چند سال کوچیک تر فقط بلده خوردم کنه

کاربری دست 3 نفره😂😂 فعلا ثنام

واقعا از بعضی پیاما عوقم میگیره این همه جوون رفتن هنوز بعضیا با وقاحت تمام میگن نسل زد بی غیرتن آخه تا تو مغزتون غیرت رو چی بدونین

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

ماها جور پدر مادرو میکشیدیم بعد جور نسل بعدم میکشیدیم ،وقتی مجرد بودیم کل مسوولیت خونه رو دوشمون بود ،درسخون بودیم،حتی بچه های کوچکتر از خودمونو نگه میداشتیم ،خیلی از دهه شصتیا خودشون حتی خرج جهیزیه ی خودشونو میدادن ،کمک به پدر مادر میکردن ،قوی بودیم خداییش.بچه های الان که فقط ادعا دارن وگرنه از پدر مادرشون پشتشون نباشن و هواشونو دو روز نداشته باشن شاید از گشنگی غش کنن

والا بخدااینا اصلا درس نمیخونناحترام برای معلم و استاد و بزرگتر و پدر و مادر و ... به هیچی پایبند نی ...

فقط بلدن برای خودشون نوشابه باز کنن دانشحوهای دهه شصت و هفتادی کحا اینا کجا دانشگاه اینا شده محل دیت

بچه های خودم از این نسل هستن خدا را شکر خیلی هم خوشبختن شما دهه شصت بودین چه میکردین ما وسط جنگ و بد ...

شوخی میکنی دیگه من هروز با۶کیلو کیف پا میشم میرم کتابخونه انقدر سر ثبتنام کنکور و جلسه و کوفت و زهرمار دویدم اخر سر امتحانای خرداد سکته قلبی زدم شما مقایسه میکنید ولی مشکل اصلی اینه انتظار ها هم فرق کرده شما این در نظر نمی گیرید

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

اون بچهای توین ک حوصله ندارن برن مدرسع مجازی دوس دارن منی ک کنکوریم یازدهمم درسام یکی سخت تر یکی دیگ ...

از ما سخت تره کنکور مارا میدیدی چی میگفتی ۸ تا بچه تو یه اتاق بودن الان بچه های خودم نفری یه اتاق دارن ناز هم میکنن درس بخونن کلی کلاس خصوصی و ..میرن