2777
2789
بابا بحث نکن من دهه شصتیم و کلی سختی کشیدم ولی ادم باید انصاف داشته باشه این طفلکیا راست میگن شرایطش ...

الان پدر و مادرها ساپورت میکنن چون فوقش یکی یا دوتا بچه دارن یه نفر را میشناسم پسرش ۱۴ سالش براش یه خونه خریده داده اجاره که اردواج کرد بره توش پول اجاره اش هم هر ماه براش طلا میخره الان هم میشه خونه خرید اولین خونه ای که من وشوهرم خریدیم ۴۰ متر بود کابینت نداشت کمد نداشت ۵ سال همین جوری زندکی کردیم بدون کابینت و کمد دیواری ۶ ماه نون خالی خوردیم چون زیر قرض بودیم الانی ها میخان یه شبه خونه آنچنانی بخرن نمیشه از صبح تا شب هم تو رستوران غذا بخورن به خدا هیچ کس هم حمایتمون نکرد حتی یه قرون حتی پدر ومادر شوهرم ازش توقع هم داشتن

من از ۱۳سالگیم فروشنده بودم فقط دوساله که کار نمی کنم و فقط خرج خوراکم رو میدن و البته الان خرج خاصی ...

شما حالا یه نمونه ای ولی اکثر هم نسلی هات دنبال دوست پسر و رل و کوفت و زهرمارن که باهاش خوش باشن و براشون خرج کنه حتی طرف متاهل هم باشه مهم نیست فقط خوش باشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

می تونم یه سوال ازتون بپرسم طلا یه ماه پیش چند بود الا چنده درکی از تورم دارید من یه پسرخاله دارم که ...

خب ما هم تو این تورم هستیم

سالهایی که شما تجربه میکنید ما هم تجربه میکنیم

اما سالهایی که ما بودیم و شما نبودید ...

متاهل
خب ما هم تو این تورم هستیمسالهایی که شما تجربه میکنید ما هم تجربه میکنیماما سالهایی که ما بودیم و شم ...

اره ولی شما زندگیتون ساختید و حداقل ستون هاش هس ولی ما باید تو این وضع ستون های خونمون بسازیم نقطه شروع هم مهمه شرایط یکسان نیس

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

شما حالا یه نمونه ای ولی اکثر هم نسلی هات دنبال دوست پسر و رل و کوفت و زهرمارن که باهاش خوش باشن و ب ...

نمیدونم چرا ولی حس می کنم کار درست اونا میکنن🙂🤕

نمیدونم چرا ولی حس می کنم کار درست اونا میکنن🙂🤕

نه عزیرم من در حدی نیستم که نصیحتت کنم یه وصیت بهت میکنم درستی به مو میرسه ولی پاره نمیشه ولی باطل همیشه از بین میره صاحبش را هم با کله میزنه زمین چون زمین گرده البته میدونم شما اهل درستی هستی امیدوارم موفق باشی

همون کلاس خصوصبگیا موسسه ها ....یه مافیا هستن که بچه ها و خانواده ها رو دچارش کردن،میدونی چه فشاری م ...

زمان ما انفجار جمعیت بود معلم یه بار درس را میگفت تموم میشد میرفت یه اتاق نداشتیم درس بخونیم هیج کس نبود باهاش رفع اشکال کنیم تازه من یادمه میرفتم برا خواهر کوچیکترم تو صف شیر هم وایمیسادم تو صف نفت تو کارهای خونه هم باید به مادرم کمک میکردم کلی لباس تو دست میشستم جارو برقی نبود خونه را باید با جارو دستی جارو میکردم و .بچه های الان فقط یه درس میخونن اونم که اینجوری میانگین معدلشون زیر ۱۰

خیلی عالیه خیلی عالیه من ۱۸سالمه تا حالا دوبار خودکشی کردم از اکثر دهه هشتاد بپرسی حداقل یه بار اقدا ...

بنظرم چون زیاد تو مجازی اسم خودکشی زیاد شنیده میشه آدم تحریک میشه وگرنه نسل ما خودکشی نبود چون اینترنت نبود که اطلاع رسانی بشه آدم تحریک بشه فوقش تو تلویزیون دخترای فراری رو نشون میدادن نوجوون که شدیم همش فکر فرار از خونه بودیم

هر نسلی سختی خودشو کشیده قبول دارم ما دهه ۶۰ و ۷۰ لذت بردیم تو کوچه بازی میکردیم مهمونی میرفتیم خونه عمه عمو میرفتیم ماه رمضون ماه محرم هرشب خونه یکی دعوت بودیم

ولی توسری خور بودیم جرات نداشتیم از حق خودمون دفاع کنیم جرات نداشتیم اسم پریود رو بیاریم خواهر شوهرم تعریف میکرد ماه رمضونا پریود که میشدم مامانم با کتک بیدارم میکرد پاشو نمازتو بخون داداشات نفهمن پریودی میگفت با درد وحشتناک پامیشدم چادر میپوشیدم دلا راست میشدم

یا از امکانات بگم که واسه یه بستنی باید صبر میکردیم تابستون بشه قنادی ها بستنی بیارن بدوییم یه دونه فقط یه دونه بستنی بخریم بخوریم اونم اگه ازمون نمیدزدیدن

۹ سالمون میشد باید زوری حجاب میکردیم وسط تابستون با مانتو شلوار روسری میرفتیم بیرون

با وجود همه اینا هیچوقت به خودکشی فکرنمیکردیم

وای داغ دلم تازه شد 😂

بنظرم چون زیاد تو مجازی اسم خودکشی زیاد شنیده میشه آدم تحریک میشه وگرنه نسل ما خودکشی نبود چون اینتر ...

باور کن منم مشکلات شما رو داشتم ولی خب راستش پریود برا مامانم هنوز عادی سازی نشده و چون اولین پریودم تو مهمونی بود من هم کتم خوردم اتفاقا ما هم فقط تابستونا بستنی میخوریم اون زمان ها که من که خودکشی کردم گوشی نداشتم و خیلی بچه بودم الان متوجه این قضیه شدم گل من🙏🩷

باور کن منم مشکلات شما رو داشتم ولی خب راستش پریود برا مامانم هنوز عادی سازی نشده و چون اولین پریودم ...

مگه چندسالته

دیگه به خودکشی فکر نکن بجاش خودتو بساز خدا یه روزی جوری بلندت میکنه خودتم هنگ میکنی فقط کافیه تلاش کنی

به قول بهرام افشاری شانس واسه کسیه که تا آخرین لحظه تلاش میکنه پایان همه تلاش ها موفقیته اگه موفق نشدی یعنی هنوز پایانش نیست

مگه چندسالته دیگه به خودکشی فکر نکن بجاش خودتو بساز خدا یه روزی جوری بلندت میکنه خودتم هنگ میکنی فقط ...

۱۸

مامانم گوشی داشت ولی کنترل شده میدادن دستم امسال گرفتن برام

راستش پایان جایی هس که امید نداشته باشی متاسفانه امیدم از دست دادم یا حداقل میدم

۱۸مامانم گوشی داشت ولی کنترل شده میدادن دستم امسال گرفتن برامراستش پایان جایی هس که امید نداشته باشی ...

سنی نداریا ولی تو بدترین دوره سنی به سر میبری

امروز رفتم سالن به خانومی شیدینگ لب انجام دادم چون کارشون قبول دارم این خانوم ۳۰ سالگی کارشو شروع کرد ۳۹ سالگی سالن خودشو افتتاح کرد الان روزی کم کم ۳۰ میلیون درآمد داره

امروزم تولد ۴۰ سالگیش بود

اگه بخوایی میشه من بچم کوچیکه کسی هم نیست نگهش داره وگرنه همین امروز شروع میکردم

کتاب بخون کتاب خیلی رو سرنوشت تاثیر داره