2777
2789
اره عزیز دلم تقریبا هم سنن اینقدر دوست داشتم دخمل هم داشته باشم دو تا پسر دارمانشالله بهترینا براش ر ...

قربونت برم مهربون

همچنین برای شما

من دیر ازدواج کردم دیر هم بچه دار شدم

همین یکی هم باید کلاهمو بالا بندازم😅

دیگه به فکر بعدی نیستم

متاهل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم قضاوت نسل جدید من از ۱۴ سالکی خودم کار کردم پدرم یه قرون برام خرج نکرد دانشگاه دولتی قبول شدم ه ...

فکر کردی قضاوت کردم حرفای خودتون تحویل خودتون دادم تا ببینید وقتی بهتون توهین شه شما هم مودب نمی مونین

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

خوب دنیا بلاخره هزار قدم جلو رفته،دیگه نباید انتظار داشت که بچه های الان مثل ۳۰ سال پیش زندگی کنن.خن ...

من انتظار ندارم اصلا بچه های خودم تو پر قوان ولی نسل جدید میگن ما سختی کشیدیم باید خوکشی کنیم خنده دار

چون همه نگاهشون به ماهواره و اینستاست چون خدا را توزندگیشون گم کردن

جالبه خیلی جالبه ماهواره و اینستا گم کردن خدا اینا ربطی به افسردگی نداره من میگم لیبرالیسم وارد زندگی ما شده و این باعث شده پضع زندگیمون بدتر شه و خب من ادم مذهبی هستم نه خدا رو گم کردم نه اینستا دارم اصلا امسال گوشی گرفتم نه ماهواره نگاه میکنم هلت واقعیش همینه که گفتم متاسفانه بیچاره شدیم

اینم قضاوت نسل جدید من از ۱۴ سالکی خودم کار کردم پدرم یه قرون برام خرج نکرد دانشگاه دولتی قبول شدم ه ...

منم خودم کل جهزیمو خریدم کلا زمان ما این چیزا عادی بودخخخ،باور کن حتی مامانم زورش میومد باهام بیاد همراهم باشه.حتی عیدیای شوهرمو خودم میخریدم.

دقیقاچون پوچ و بی هدفنچون ارزشها واسشون معنا ندارهچون یه شبه میخوان ره صد ساله رو برن

می تونم یه سوال ازتون بپرسم طلا یه ماه پیش چند بود الا چنده درکی از تورم دارید من یه پسرخاله دارم که رتبه۵۰کنکور بود حتی مهاجرت کرد ولی نتونست اونجا بمونه میدونی هنوز نتونسته یه خونه تو تهران بگیره ما نمیخوایم راه صد ساله رو تو یه شب بریم ولی وقتی حساب می کنیم که تو صد سالم نمی تونیم یه زندکی هادی داشته باشیم نابود میشیم کسی مقصر تین وضع نمی کنم چون نمیدونم مقصر کیه ولی میدونم در چه حد شکستیم

به خدا منم یعنی یه قرون برام خرج نکردن نه برا دانشگاهم نه ازدواجم

ما هم همینجوری بودیم دیگه.کلا اون نسل بچه میاوردن و فقط ازشون توقع داشتن،کلا فکر نمیکردن باید واسه بچه مایه بزارن .ماها هم جور نسل قبلو کشیدیم هم نسل بعد ،چون هم پدرمادرامون توقع زیاد داشتن هم بچههامون.الان فقط در حال سرویس دادن به بچه هامون هستیم

به خدا منم یعنی یه قرون برام خرج نکردن نه برا دانشگاهم نه ازدواجم

من از ۱۳سالگیم فروشنده بودم فقط دوساله که کار نمی کنم و فقط خرج خوراکم رو میدن و البته الان خرج خاصی ندارم

بازهم هم سنات روتون تاثیر میذارن که از ماهواره و اینستا الگو گرفتن

بابا بحث نکن من دهه شصتیم و کلی سختی کشیدم ولی ادم باید انصاف داشته باشه این طفلکیا راست میگن شرایطشون خیلی بده ،بدترین چیز اینه یه جوون امید نداشته باشه واینا دقیقا تو همین شرایطن.ما خیلی سختی میکشیدیم ولی مثلا دقیقا میدونستیم یه سال دیگه میتونیم خونه بخریم میتونیم عروسی بگیریم یا هرچی ولی اینا اصلا نمیتونن به ایندشون امید داشته باشن واین بدترین چیزه .حتی جرات ندارن ازدواج کنن.