2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولمون کن بابا گران شد ولی پدر ومادرا نذاشتن آب تو دلتون تکون بخوره کرونا را ما هم کشیدیم خوشی زده زی ...

دقیقا

گرونی و کرونا و جنگ و ... که ما هم تجربه کردیم

تازه زمان ما دهه شصتیها کنکور و دانشگاه و ... چه فشاری داشت

الان متاسفانه نه پایبندی اخلاقی نه تربیت نه احترام نه اعتقادات نه ارزش نه هیچی براشون معنا نداره

فقط یه سیگار دست گرفتن و ادعای مستقل بودن میکنن و فکر میکنن عقل کلن

تربیت شدگان فضای مجازی

متاهل
دهه ۶۰ دانشگاه ازاد کاردانی قبول میشدن شیرینی میدادن اینقدر ظرفیت دانشگاه ها پایین بود الان نخونده د ...

اره دوبار

اونبار داییم رشتش شیمی اومده شیمی دهم منو خونده میگه اینو ما تو دانشگاه میخونیم تازه از رو کتاب ک اسونترینه

کاربری دست 3 نفره😂😂 فعلا ثنام

نسل زد ینی نسل اخر.. ینی اخرین نسلی ک قرار بود زنده بمونیم

واقعا؟کجا خوندی

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

بچه های خودم از همین نسل هستن خدا را شکر نیاز به سوخت نیست عشقم

پس فشارت از کجاس؟

نکنه نونت داره اجر میشه که اینطوری از نسل وی که خودشونو فدای شما کردن میسوزید عشقمممممم؟؟؟؟؟؟

دقیقاگرونی و کرونا و جنگ و ... که ما هم تجربه کردیمتازه زمان ما دهه شصتیها کنکور و دانشگاه و ... چه ...

اره دوبار

ی سوال بت بدم تو کل جزوه هات بگردی نمیتونی حلش کنی

کاربری دست 3 نفره😂😂 فعلا ثنام

نسل بسیار فهمیده، آگاه، زیر بار حرف زور نرو، حدشناس، مستقل و خلاصه خیلی بهتر از نسلهای قبلتر هستن، من خودم دهه ۶۰ی هستم ولی واقعا نسل zی هارو تحسین میکنم، نسلی که باعث شده به آینده ایرانمون امیدوار بشم😉

نمیدونم.

ولی فکر میکنم اکثر متولدین سال ۸۰ با کل دهه هشتاد متفاوتن؛ با این که ما هم نسل زد محسوب میشیم یا دهه هشتادی، ولی من هر چی نگاه میکنم ما یه چیزی بین هفتاد و هشتادیم انگار😂

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

اره دوبار اونبار داییم رشتش شیمی اومده شیمی دهم منو خونده میگه اینو ما تو دانشگاه میخونیم تازه از رو ...

داییت کدوم دانشگاه درس خونده احتمالا یا زمان دانشگاه درست درس نخونده ببینه چی به چیه یا خواسته بهت امید بده