نه بابانسلارو نام گذاری کردن طبق الفبا اومدن جلو XYZ
آخه قبل ایکس به ترتیب نبود
اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط بلدن برای خودشون نوشابه باز کنن دانشحوهای دهه شصت و هفتادی کحا اینا کجا دانشگاه اینا شده محل دیت
باشه ما میریم دیت فقط اگه حرفتون اشتباه بود اه دل ما بدجور شما رو می گیره این یادتون باشه نیازی هم به نفرین نیس قضاوتی که درست نباشه به خود ادم برمی گرده از خاطره های مامانمم معلومه چقدر مظلوم بودین حداقل تا این سن کسی گردنم کبود نکرده
از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست
پس فشارت از کجاس؟نکنه نونت داره اجر میشه که اینطوری از نسل وی که خودشونو فدای شما کردن میسوزید عشقمم ...
عقلشون کم بود آدرنالینشون زده بود بالا گلم فعلا که فشار شما بالاست بی ادب حرف میزنی مثلا رفتن جلو گلوله چیزی عوض شد بی عقل که کاری انجام بدی همین میشه نونم چرا آجر بشه الان پول درآوردن خیلی راحت تر از زمان ماست زمان ما یه لقمه نون لای سنگ بود بچه های الان تنبل وتن پرور بار آمدن هیچیشون کم نیست فقط همه چی را به شبه میخان
قبل ایکس بومر بودبعدش دیگه چون ایکس توی ریاضیات متغیره به نشونه ابهامی ک تو پیشبینی رفتار های اون نس ...
چه جالب
الان که دیگه z آخرشه
نسل بعدی چی میشه دوباره برمیگرده اول؟
اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨