2777
2789
باشه ما میریم دیت فقط اگه حرفتون اشتباه بود اه دل ما بدجور شما رو می گیره این یادتون باشه نیازی هم ب ...

من دهه ۷۰ هستم و خواهرم و خالم دهه ۶۰ هیچ کدوممون هم گردنمون کبود نشد چرا حس میکنید خیلی خاصید ما هیچ وقت ادعایی نداشتیم ببخشید اینرو میگم ادعای زیاد یعنی طبل توخالی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از ما سخت تره کنکور مارا میدیدی چی میگفتی ۸ تا بچه تو یه اتاق بودن الان بچه های خودم نفری یه اتاق دا ...

بابا ما سوالای شمارو تو نهم حل میکردیم چی میگی خاله حالت خوشه؟

کاربری دست 3 نفره😂😂 فعلا ثنام

چه جالبالان که دیگه z آخرشهنسل بعدی چی میشه دوباره برمیگرده اول؟

نه

الان نسل بعد ما نسل آلفاس

بعدیام( ۲۰۲۰ به بعد) بتا

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
عزیزم من از کنکورم حدود ۲۰ سال گذشتهنمیدونم شما ۲۰ سالت شده یا نه

پس وقتی سوالای کنکورو ندیدی چیزی نگو

ما سوالای ۸۰ رو تو راهنمایی حل میکردیم میخندیدیم

کاربری دست 3 نفره😂😂 فعلا ثنام

بابا ما سوالای شمارو تو نهم حل میکردیم چی میگی خاله حالت خوشه؟

اتفاقا بابام برعکس حرفای شما رو میگه اشکال نداره دیپلم انسانی دارم بفرمایبد هر سوالی دارید بپرسید

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

عقلشون کم بود آدرنالینشون زده بود بالا گلم فعلا که فشار شما بالاست بی ادب حرف میزنی مثلا رفتن جلو گل ...

شرایط اجتماعی واسه جوونا که خیییلی سخت شده اینو که نمیتونیم انکار کنیم ولی شرایط،خانوادگی و رفاه تو خانواده ها خیلی بیشتر شده.طفلیا هیچ امیدی یه اینده ندارن حق دارن واقعا

شوخی میکنی دیگه من هروز با۶کیلو کیف پا میشم میرم کتابخونه انقدر سر ثبتنام کنکور و جلسه و کوفت و زهرم ...

آره متاسفانه نسل جدید انتظارش اینکه یه شبه به همه چی برسه ولی ما یادگرفته بودیم باید تلاش کرد

از ما سخت تره کنکور مارا میدیدی چی میگفتی ۸ تا بچه تو یه اتاق بودن الان بچه های خودم نفری یه اتاق دا ...

درس های الان خیییلی سخت تره

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

فقط بلدن برای خودشون نوشابه باز کنن دانشحوهای دهه شصت و هفتادی کحا اینا کجا دانشگاه اینا شده محل دیت

اره عزیزم

اینا سختی ندیدن فکر میکنن واسه دهه شصت و هفتاد گل و بلبل بوده

ما تو خونه، مثل یه مادر بودیم باید خونه رو اداره میکردیم

اینا انقدر مسئولیت پذیری ندارن اصلا

نسل سوخته به دهه شصت میگن در واقع

متاهل
موضوع اینه که چیزایی که دهه هشتادیا دیدن ما هم دیدیمولی چیزایی که ما دیدیم اونا ندیدننسل ما واقعا مس ...

بله خب مسئولیت پذیری و اینایی که گفتین بله ممکنه درست باشه اما زمونه خیلی تغییر کرده مثلا نسل جدید نسل فضای مجازی هستن ..همین فضای مجازی هم خودش کلی تاثیر داره رو طرز فکر و رفتار نسل جدید