2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه میگن آبپز کل خونه نمیان بخاطر من آبپز بخورن😂😫

نه بابا ول کن مهم ترین چیز برای من حذف هله هوله فست فود بود از این زود نتیجه میبینی ... غذا هم هر چیزی درست میکنی بخور منم خدا وکیلی همینا رو میخوردم این وسط ته چین و کوبیده چرب اینا هم خوردم من باشگاه هم نرفتم اون موقع حتی چون اعتماد به نفس نداشتم، بیست کیلو رو که کم کردم رفتم باشگاه 😂😂 ... پس سخت نیست وزن کم کردن نترس. کالری شماری بکن کم بخور و پروتئین بیشتر بخور، همین الان یک برنامه کالری شمار دانلود کن مثلا برنج رو توی بشقاب بیش از ۶ و ۷ قاشق غذا خوری نریز اینطور عادت های ریز کمکت میکنه کم کنی زود

🍓

حذف ناهار و حذف ریزه خواری(فقط صبحانه و شام اول وقت بخورین چون با اولین ریزه خواری اشتها چندبرابر میشه )

زیااااد جویدن غذا خیلی مهمه

قبل از سیرشدن دست از غذا کشیدن مثلا چند لقمه دیگه مونده کامل سیر بشین دیگه نخورین

درصورت نداشتنِ یبوست و نداشتن بچه ی شیرخوار، سه روز درمیان دوقاشق برگ سنامکی با مقداری گل سرخ در یک لیوان آبجوش ده دقیقه دم کنین بعد صاف کنین بخورین قبل از اینکه سرد بشه

داروی لاغری یا داروهای که اشتهارو کم میکنه هست

اگه با راهکارای بالا وزن کم نکردی رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

حذف ناهار و حذف ریزه خواری(فقط صبحانه و شام اول وقت بخورین چون با اولین ریزه خواری اشتها چندبرابر می ...

قربون شما برم من الان 3روزی هست رژیمم صبحونه نمیخورم نهار هم از سر برنامه وزن میکنم بعد میخورم و همچنین شام و میان وعده

قربون شما برم من الان 3روزی هست رژیمم صبحونه نمیخورم نهار هم از سر برنامه وزن میکنم بعد میخورم و همچ ...

یه رژیم سالم بگیرین چون ساعت غذا خیلی مهمه مثلا صبحانه و شام باید اول وقت باشه