2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم ولی خفیف
از سال 91 شرو شد ک خونمون رو ک ی خونه ی ویلایی بود، ازشهرستان ب اصفهان بردیم
اصفهانیام ک با غریبه ها اصلا خوب نیستن...
خلاصه من 2 سال اول باکسی حرف نمیزدم فقط در حد سلام و خدافظ بود حرفام
بعد کم کم عادت کردم و خوب شدم ! 

when the world is against you the best place to hide is the madman

وقتی کارشناسیم تموم شد تو خونه افسردگی خفیف گرفتم چندماه.شش ماه پروپرانول خوردم فقط 

بیشتر رو افکارم و ذهنم کارکردم باشگا رفتم و ارشدمو گرفتم الانم خوبم الحمدولله

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

من سابقشو داشتم و به نظرم کسی که یبار افسردگی رو تجربه کنه بازم تحت شرایطی ممکنه دچارش بشه.آخرای دوران پیش دانشگاهی بودم سر یه مقایسه شدن با پسرعمم که ۲سالی ازم بزرگتره شروع شد.انقدردرگیر این موضوع شدم حرف بقیه شد حکم حرف خدا واسم.انقدر حرف بقیه و مقایسه خودم با دیگران تو زندگیم نقش مهمی پیدا کرده بود که دیگه هیچی نمیدیدم هیچی خوشحالم نمیکرد و هیچ چیز مثبتی در شخصیت و زندگیم نمیدیدم.حس پوچی داشتم کوچکترین حرف بقیه رو طعنه و کنایه برداشت میکردم.نظم و علاقم به کارام از بین رفت

با یه بنده خدایی اشنایی شدم از شرایطم خبر نداشت.ادم فاز مثبتیه.خیییلی بهم اعتماد به نفس میداد(میده) نقاط مثبتمو میگه و کلا معاشرت باهاش کلی منو سرحال میکنه.خوشی های زندگی رو الان بهتر حس میکنم.حرف بقیه اصصصصلا برام مهم نیست.استرس و اضطرابم رو که از کنترلم خارج شده بود رو مجبور شدم برم پیش روان پزشک و یه مدت کوتاه دارو داد و الان خوبم. معاشرت و ادمای اطراف خییییلی تو این جور چیزا تاثیر گذاره.حتی بیشتر از روان شناس یا روان پزشک

واقعا قرص تاثیر داره؟ چه قرصی داده بود دکتر؟

چون من ضربان قلبم خیییییلی بالا میرفت و لرزش دست داشتم و تعریق زیاد اره.یکمم قرص آدمو بیخیال میکنه. اگه بگم ممکنه یکی سر خود بخوره من میترسم  

من سابقشو داشتم و به نظرم کسی که یبار افسردگی رو تجربه کنه بازم تحت شرایطی ممکنه دچارش بشه.آخرای دور ...

خداروشکرکه الان خوبین...منم ازمدرسه شروع شدودقیق سرهمین مقایسه هااا...الان چندوقت گذشته؟؟؟

خداروشکرکه الان خوبین...منم ازمدرسه شروع شدودقیق سرهمین مقایسه هااا...الان چندوقت گذشته؟؟؟

حدود یه سال... مقایسه شدن با افرادی که حتی در سطحت نیستن وااااقعا وحشتناکه.این باعث میشه دیگه به حرف همه در مورد خودت اهمیت بدی.حتی کسایی که لیاقتشو ندارن .کم کم آدم خودشو فراموش میکنه.شما چند وقته؟

حدود یه سال... مقایسه شدن با افرادی که حتی در سطحت نیستن وااااقعا وحشتناکه.این باعث میشه دیگه به حرف ...

من سه ساله...جون کندم تاخوب شدم...هنوزم گاهی رخی نشون میده ولی من محلش نمیذارم‌.الحمدالله خوبم الان...واقعن نمیدونم مشکل ازخودمونه یااطرافمون یاسیستم بدنمون که همچین چیزی پیش میاد!!!

من سه ساله...جون کندم تاخوب شدم...هنوزم گاهی رخی نشون میده ولی من محلش نمیذارم‌.الحمدالله خوبم الان. ...

خداروشکر که خوبین.من خودم آدم حساسیم هم به رفتار خودم هم به رفتار بقیه... ولی خب رفتار اطرافیان خصوصا نزدیکان خیلی روی روح و روان آدم اثر داره.از مادر گرفته تاااا بقیه.خب وقتی یکی همش تو خونه مقایست کنه اونم مقایسه نامعقول دیگه مغز داغون میشه مغز هم دیگه یاد میگیره خودتو با بقیه مقایسه کنه.این مقایسه گند میزنه به روح آدم و بعد جسم... باعث میشه باطن زندگیتو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه کنی.این مقایسه بی منطق خوره ی زندگی میشه