2777
2789
عنوان

مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 36 پست
من مرغ شکم پرام خیلی خوب میشه ، کلا مهمونی داریم شوهرم اینو می گه باید باشه

آخه قرمه سبزی و مرغ؟

ب نظرم جور نیست

همون رستاکوچولوام 😌 ایـــرانــIRAN🖤😔بمونه یادگاری از 1404/10/18️...ایران من! جان اگر دهم میشوی ایران قبل؟ ️ ..... اصالتم،افتخارمه'Lor💛⚡️💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم برنجی که میخوای با شوید درست کنی رو تبدیلش کن به باقالی پلو با شوید،که هم میتونی کنارش ماهی بز ...

گوشت و مرغ همزمان زیاد جالب نمیشه، یا حتی ماهی با مرغ، کنار مرغ ما همیشه به خورش باید داشته باشیم

فسنجونماهیچهکوفته

من مرغم را ملس درست می کنم داخلش گردو و رب انار و مخلفات دیگه هست، با دو تا غذا همخونی نداره، کوفته هم که خیلی سنگینه خودش غذا اصلیه، گوشت و مرغ هم که هردو خشک میشه، باید یه خورش بزارم فقط

من مرغم را ملس درست می کنم داخلش گردو و رب انار و مخلفات دیگه هست، با دو تا غذا همخونی نداره، کوفته ...

هرچی گفتیم ی چیز گفتی

دیگه نظر گرفتنت چیه پس😂

همون قرمه بزار پس

همون رستاکوچولوام 😌 ایـــرانــIRAN🖤😔بمونه یادگاری از 1404/10/18️...ایران من! جان اگر دهم میشوی ایران قبل؟ ️ ..... اصالتم،افتخارمه'Lor💛⚡️💪

خب چه خورشتی بزارم کنارش؟

قرمه سبزی با مرع شکم پرعالیه

من با مرغ شکم پر یا قرمه سبزی میزارم یا خورشت الو

یا خورشت بادمجون

قرمه و الو رسمیتره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

عزیزم چطور میتونید این همه غذا و دسر درست کنید ؟ ماشاالله بهتون ، من اصلا برای مهمونی نمیتونم این همه غذا و دسر درست کنم هم وقت کم میارم هم خیلی زود خسته میشم به زور یه نوع غذا و یه نوع دسر و دو نوع سالاد و میوه و تخمه میذارم آخرشب از خستگی هلاک میشم