2777
2789
عنوان

مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 36 پست
من مرغ شکم پرام خیلی خوب میشه ، کلا مهمونی داریم شوهرم اینو می گه باید باشه

آخه قرمه سبزی و مرغ؟

ب نظرم جور نیست

همون رستاکوچولوام 😌 ایـــرانــIRAN🖤😔بمونه یادگاری از 1404/10/18️...ایران من! جان اگر دهم میشوی ایران قبل؟ ️ ..... اصالتم،افتخارمه'Lor💛⚡️💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم برنجی که میخوای با شوید درست کنی رو تبدیلش کن به باقالی پلو با شوید،که هم میتونی کنارش ماهی بز ...

گوشت و مرغ همزمان زیاد جالب نمیشه، یا حتی ماهی با مرغ، کنار مرغ ما همیشه به خورش باید داشته باشیم

فسنجونماهیچهکوفته

من مرغم را ملس درست می کنم داخلش گردو و رب انار و مخلفات دیگه هست، با دو تا غذا همخونی نداره، کوفته هم که خیلی سنگینه خودش غذا اصلیه، گوشت و مرغ هم که هردو خشک میشه، باید یه خورش بزارم فقط

من مرغم را ملس درست می کنم داخلش گردو و رب انار و مخلفات دیگه هست، با دو تا غذا همخونی نداره، کوفته ...

هرچی گفتیم ی چیز گفتی

دیگه نظر گرفتنت چیه پس😂

همون قرمه بزار پس

همون رستاکوچولوام 😌 ایـــرانــIRAN🖤😔بمونه یادگاری از 1404/10/18️...ایران من! جان اگر دهم میشوی ایران قبل؟ ️ ..... اصالتم،افتخارمه'Lor💛⚡️💪

خب چه خورشتی بزارم کنارش؟

قرمه سبزی با مرع شکم پرعالیه

من با مرغ شکم پر یا قرمه سبزی میزارم یا خورشت الو

یا خورشت بادمجون

قرمه و الو رسمیتره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

عزیزم چطور میتونید این همه غذا و دسر درست کنید ؟ ماشاالله بهتون ، من اصلا برای مهمونی نمیتونم این همه غذا و دسر درست کنم هم وقت کم میارم هم خیلی زود خسته میشم به زور یه نوع غذا و یه نوع دسر و دو نوع سالاد و میوه و تخمه میذارم آخرشب از خستگی هلاک میشم