2777
2789
عنوان

صحبت فامیل

309 بازدید | 55 پست

امروز رفتیم مهمونی تو جمع از در که نرفتیم داخل فامیل شوهرم گفت پسرت الان باز پسر منو اذیت میکنه زود برین چون پسرمو میزنه پسرش خودش مشکل داره تمام اسباب بازی بچه منو بزور گرفتن البته به کمک مادرش منم تا رفتم اسباب بازی بچم و بگیرم مادرش بهم جلو بقیه حمله کرد که درست حق ندارد به بچه من نزدیک بشه چند بار زدنش منم همونجا بودم دست پسرم بهش نخورد ولی زنه بهم حمله کرد خیلی داغونم بچم چهار سالشه بنظرتون تقاضای سنشه شلوغه جیغ جیغ زیادیم داره قبول دارم پسرم شلوغه ولی ایندفعه حتی به پسرش دستم نزد من اصلا سالی یک بار این خانوم رو میبینم هر دفعه هم همینه حالم خیلی گرفتس میگفت پسرت در آینده هم همش اهل دعوا میشه میگم نکنه بچم اینطوری بشه. خواهران شما راهنماییم کنید مغزم دیگ نمیکشع انقد پیش فامیل از پسر من بد گفتن همه میگن پسر فلانی خیلی شلوغه

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد به دلت راه نده

به قول معروف میگن بخاطر اینه میگن از آدم حسود دوری کن چون که نتونه خرابت کنه تهمت میزنه

بچه تو کوچیکه ماهایی که آدم بزرگیم و آنقدر حسود داریم باید چی بگیم

اهمیت نده اما برای شلوغی و جیغ جیغ بچه ت ببرش مشاور کودک

یه بار بردمش همه آزمایشات انجام دادن گفتم فقط شلوغه من با حرفایی دیگران چیکار کنم روانی شدم کارم شده غصه و گریه بنظرت بفرستمش مهد کودک بهتر میش؟

بقیه ببخشیدا ولی💩 میخورنبچه اسمش روشه دیگه! بچهاگ شیطنت نکنه و سر و صدا نداشته باشه صددرصد مشکلی دا ...

بهش گفتم پسرم به بود دستم نزده میگ پسرم ناز نازی در حالی که من پسرمو تو ناز و نعمت بزرگ کردم بقران پسرش زندگی پسر منو تو خوابم ندیده

پسرت سالمه که شلوغ و شیطونه هرکی هرچی میخواد بگه اهمیت نده

حرفای پر از نیش و کنایشون منو میخوره بچه جاریمم آرومه پسر من تو جمع شلوغه

از حسودیشونهبچه های فعال و اونایی ک میتونن از خودشون دفاع کنن و همیشه اینجوری خطاب میکنن ولی خوشحال ...

بخدا هر بار میریم جایی زهرم میشه زود از مهمونی میام بیرون خسته شدم