2777
2789
عنوان

صحبت فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 56 پست
بخدا نمیفهمن فامیلای شوهر منو از سطل زباله پیدا کردیم مغزشون زنگ زده هر چقدر بگی تقصیر بچه خودتم هست ...

دیدی باهوشه

نشونه شم شلوغیشه

بچه های شلوغ نخبه ن نابغه ن

برادر زاده ی من قربونش برم دیوار راستو بالا میره فقط آتیش میسوزونه و ما ذوق میکنیم چون مطمئنیم از هوششه

بابا و مامانش فوق تخصصن کشیده به اونا

همه چیش خیلی زود اتفاق افتاد

حرف زدن یادگیری

تو همه چی رکورد زده مخه مخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی باهوشهنشونه شم شلوغیشهبچه های شلوغ نخبه ن نابغه نبرادر زاده ی من قربونش برم دیوار راستو بالا می ...

ایشالا خدا حفظش کنه برادر زادت یه خانواده و فامیل خوب و حامی داره زن داداش شما خیلی خوش شانس که شمارو داره مال ما انگار از جوب پیدا کردن بینشون این شوهر من درکش بالاس پسرمم برمن رفته هوشش

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
ایشالا خدا حفظش کنه برادر زادت یه خانواده و فامیل خوب و حامی داره زن داداش شما خیلی خوش شانس که شمار ...

قربونت برم

عیب نداره خدا جوابشونو میده ایشالا با موفقیت بچه ت

بچه ت باهوشه توهم پشتش باشی حمایتش کنی اعتماد به نفس بدی یه آدم موفق میسازی ازش

نذار تنها بمونه و روحیه و اعتماد به نفسشو بگیرن ازش

الان کوچیکه بزرگ شه چرت و پرتای اونا روش تاثیر میذاره

وای ما جونمونو میدیم براش شلوغی میکنه غش میکنیم و افتخار میکنیم که شلوغه و آروم نیست😍😄

قربونت برمعیب نداره خدا جوابشونو میده ایشالا با موفقیت بچه تبچه ت باهوشه توهم پشتش باشی حمایتش کنی ا ...

خدا نکنه فداتشم

ایشالا برادر زادت هم موفق بشه

من پشتشم ولی امیدوارم از پس این قوم برلیان

مرسی ازت🥰

خدا نکنه فداتشم ایشالا برادر زادت هم موفق بشه من پشتشم ولی امیدوارم از پس این قوم برلیان مرسی ازت🥰

حتما برمیای و حتما پسرت خیلی موفق خواهد بود

فقط دوستش باش تو جریان کاراش باش که هوش و انرژیش تو مسیر درست بره

مواظب مرد کوچولوت باش همه چی عالی خواهد بود براتون🌸❤️

حتما برمیای و حتما پسرت خیلی موفق خواهد بودفقط دوستش باش تو جریان کاراش باش که هوش و انرژیش تو مسیر ...

قربونت تو و انرژی مثبتت برم ممنونم ازت

آخه به چهار ساله من چ میفهمه که میگن رفتی اتاق جلو پسرتو نگرفتی بچه منو میزده بقران من فقط اسباب باز ...

بله عزیزم

خیلی این حرکات غیر منطقیه اما بعضیا این سیاه دلی رو دارن