2777
2789
عنوان

صحبت فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 56 پست

ی جور رفتار میکنند انگار بچه اونا از آسمون نازل شده اونوقت ما بچمونو از تو جوب آوردیم این در حالی که من هیچی برای پسرم کم نمیزارم واقعا همچین مادرایی رو درک نمیکنم

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غلط کردناتفاقا دور و بر من هرچی پسربچه ی شلوغ و دعوایی بوده الان یا دکتر شده یا کارخونه ی باباشو تنه ...

ایشالا حرغاشون به خودشون برگرده هر بار دل منو و شوهرم و خون میکنن جلو بقیه با سردرد و ناراحتی میام دعوت بشی و نری میگن نیومد پسرتو نبری میگن شلوغه نیاوردی پس ما پدر مادرای بدبخت چیکار کنیم ایشالا پسر من موفق بشه طوری نشه همینا بهمون بخندن

ی جور رفتار میکنند انگار بچه اونا از آسمون نازل شده اونوقت ما بچمونو از تو جوب آوردیم این در حالی که ...

ی فامیل همسرم خیلی شلوغ و تو مخ بود چیزی می گفتی تف میکرد. اما پدر و مادذش با ارامش برخورد میکردن نمیذاشتن هم کسی بد بگه

دبگه اطرافیان خودشون نزدیک اون بچه نمیشدن و رو مخ ش نمیرفتن

بعدها چه اقا شد تیزهوشان رفت الانم بورسیه خارج از کشور

همش به خودت بستگی داره نذار انگ بزنن

با خونسردی بهشون بفهمون ما نرمال هستیم

ایشالا حرغاشون به خودشون برگرده هر بار دل منو و شوهرم و خون میکنن جلو بقیه با سردرد و ناراحتی میام د ...

چرا عزیزم تو ناراحت شب؟

اونا باید ناراحت شن

قبل رفتن تو جمع تمرین کن بگو اینو بگن این جوابو میدم

کم کم به خودت جرات بدی جواب بدی خیلی حس خوبی میگیری و راحت میشی

ی فامیل همسرم خیلی شلوغ و تو مخ بود چیزی می گفتی تف میکرد. اما پدر و مادذش با ارامش برخورد میکردن نم ...

بخدا نمیفهمن فامیلای شوهر منو از سطل زباله پیدا کردیم مغزشون زنگ زده هر چقدر بگی تقصیر بچه خودتم هست همش حرف خودشونو میزنن ولی من از این به بعد بیشتر حواسم جمع باید حدشونو بدونن اتفاقا پسر من چهار سال پسر جاریم یه سال بزرگتره بچه من همه رنگهای فارسی و انگلیسی تسلط داره فارسی میفهمه چون ما کرد هستیم انگلیسی تسلط داره چند تا کلمه میخام بگم مغزش مثل ساعته ولی خیلی شلوغه

چرا عزیزم تو ناراحت شب؟اونا باید ناراحت شنقبل رفتن تو جمع تمرین کن بگو اینو بگن این جوابو میدمکم کم ...

دقیقا انگار من زیادی کوتاه اومدم تا الان فک میکردم مشکل از پسرمه نگو خودمم که باید بفهمم چیکار کنم ولی خدایی چند بار جواب دادم نمیفهمن بدتر تو جمع باز میگن وااایییی پسرررر فلانی چقدددددد شلوغهههههه

بخدا نمیفهمن فامیلای شوهر منو از سطل زباله پیدا کردیم مغزشون زنگ زده هر چقدر بگی تقصیر بچه خودتم هست ...

سعی کن بچه ات رو ببری ی گوشه خودت باهاش بازی کن

وقتت رو با بچه بگذرون نه این خاله زنک ها

دقیقا انگار من زیادی کوتاه اومدم تا الان فک میکردم مشکل از پسرمه نگو خودمم که باید بفهمم چیکار کنم ...

نه عزیزم مشکل از پسر تو نیست مشکل از اوناست

رو دادی پررو شدن سوژه کردن پسرتو

چون نمیترسن اینارو میگن

دوبار حالشون گرفته شه یادشون میره نظر اضافی بدن

پسرت خیلی ام باهوش و زرنگه

خوب میکنه از حقش دفاع میکنه

سعی کن بچه ات رو ببری ی گوشه خودت باهاش بازی کن وقتت رو با بچه بگذرون نه این خاله زنک ها

بردمش اتاق بچه این خانوم اومد بازی رو خراب کرد پسر منو اسباب بازی شود رفت پسرش یک جور گریه کرد انگار ما اینو زدیم مادرش اومد تو اتاق بهم گفت پسرت چیکارش کرد بگو زود میدونم الان کشته پسر منو انقد که زدتش منم با حالت دعوا گفتم کسی به پسرت دست نزده بعدش رفت از اتاق در کل حالم گرفته شد

نه عزیزم مشکل از پسر تو نیست مشکل از اوناسترو دادی پررو شدن سوژه کردن پسرتوچون نمیترسن اینارو میگندو ...

دقیقا مثل احمقا میخندیدن بخدا ایندفعه حالشون و ی جور میگیرم

دقیقا مثل احمقا میخندیدن بخدا ایندفعه حالشون و ی جور میگیرم

قانون طبیعت و روابط انسانی همینه

رو ببینن از پدر و مادر سوژه میکنن و همه چی میگن

ولی بترسن ایرادم داشته باشه جرات نمیکنن از ترسشون

که ایراد نداره بچه تون

قانون طبیعت و روابط انسانی همینهرو ببینن از پدر و مادر سوژه میکنن و همه چی میگنولی بترسن ایرادم داشت ...

اره والا آدم مراعات میکنه ولی این خانوم رو میبینم یه جواب خوب دارم براش هر جام بشینم میگم این خانوم به من حمله کرده در حالی که ما کاری نکردیم بزار حساب کار دستش بیاید یکمم از اون حرف بزنن