2777
2789
عنوان

صحبت فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 56 پست
بد به دلت راه ندهبه قول معروف میگن بخاطر اینه میگن از آدم حسود دوری کن چون که نتونه خرابت کنه تهمت م ...

آخه به چهار ساله من چ میفهمه که میگن رفتی اتاق جلو پسرتو نگرفتی بچه منو میزده بقران من فقط اسباب بازی بهش ندادم انقد گریه کرد جیغ زد مادرش هم اومد اتاق بهم حمله کرد

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
این خانم معلومه مشکل روحی روانی داره وقتی میدونی این خانم با بچشم اونجان چرا میری خب با بچه کوچک اون ...

ی بار نبردم گذاشتم خونه خواهرم همه جارو در کردن که فلانی چون بوش مشکل داره نمیاره میترسه ابروش بره منم از اون موقع میبرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهمیت نده حرف باد هواست

آخه میدونی از الان آینده بچه منو پیش بینی میکنن میگن هر روز باید برین دم پاسگاه چون اهل دعواس منم گریم گرفت بقران از الان پسرمنو به چه جاهایی شباهت میدن

[QUOTE=411045335]آخه میدونی از الان آینده بچه منو پیش بینی میکنن میگن هر روز باید برین دم پاسگاه چون اهل دعواس منم گ ...[/QUOTقبل از هر چیز خدا پسرت رو برات حفظ کنه از چشم حسود بدور باشه.

هیچوقت تحت تاثیر قرار نگیر لزینطور حرفهای مزخرف. پسر بچه شیطون کاملا طبیعیه.اروم هم داریم ولی معمولا پسر بچه شیطونه.این ازین.

اگر کسی انگ زد برو جلو دهنش رو بگیر با دست بگو هیس و با صدای یواش بگو داری رفتار زشت یاد میدی به بچه ت.مادری کن برا بچه ت نه کولی گری.

میگم در اینده همش بهش برچسب نزنن ؟دلشوره میگیرم

نه بابا

منم اینقدر شیطون بودم همه میگفتند این از پسر بدتره آخرش رو دستت میمونه والا سال اول دانشگاه سراسری تهران قبول شدم و بعد هم استخدام جای خوب

[QUOTE=411045335]آخه میدونی از الان آینده بچه منو پیش بینی میکنن میگن هر روز باید برین دم پاسگاه چون ...

میخواستم جوابشو بدم اما سنش زیاد بود هم اینکه جمعیت خیلی زیاد بود حقیقتش جلو اونهمه پیرمرد روم نشد سکوت کردم

نه بابامنم اینقدر شیطون بودم همه میگفتند این از پسر بدتره آخرش رو دستت میمونه والا سال اول دانشگاه س ...

آخ ایشالا که بهترینها برات رقم بخوره ایشالا بچه منم در آینده موفق بشه همه حرغاشون سر بچه هاشون بیاد ایشالا

میخواستم جوابشو بدم اما سنش زیاد بود هم اینکه جمعیت خیلی زیاد بود حقیقتش جلو اونهمه پیرمرد روم نشد س ...

ایندفعه بگو درک میکنم سنتون بالاست دیگه اعصابتون نمیکشه سروصدای بچه بشنوین ،عذر میخوام بچه س دیگه اگر شیطون نباشه عجیبه.

ایندفعه بگو درک میکنم سنتون بالاست دیگه اعصابتون نمیکشه سروصدای بچه بشنوین ،عذر میخوام بچه س دیگه اگ ...

حق با شماست من زیادی سکوت کردم هیچ میگم تقصیر پسر منه حرفی نمیزنم ولی ایندفعه جوابشونو میگیرن

آخه میدونی از الان آینده بچه منو پیش بینی میکنن میگن هر روز باید برین دم پاسگاه چون اهل دعواس منم گ ...

غلط کردن

اتفاقا دور و بر من هرچی پسربچه ی شلوغ و دعوایی بوده الان یا دکتر شده یا کارخونه ی باباشو تنهایی میگردونه با سن کم

خیلی باهوش و با عرضه میشن