2777
2789
عنوان

دلم میخاد بمیرم

315 بازدید | 24 پست

حس میکنم قلبم دیگه تحمل این همه درد و غم نداره حس میکنم باید وایسه:)تعجبم ک از شدت این همه ناراحتی سکته قلبی نکردم یا یچیزیم نشده جونِ سگ دارم:)حتا خودکشی کردم نمردم:)حتا خدایی ک ب حرفام گوش میداد دعاهامو زود برآورده میکرد و مواظبم بود و پناهم بود دیگه انگار صدام ب گوشش نمیرسه انگار منو نمیبینه:)

نپرسید ک مشکلاتم چیه تنها چیزی ک میدونم اینکه دلم میخاد فقط بمیرم:)یک نفر آدمم ولی اندازه صد نفر غمگینم:(💔حس میکنم ی چیزی تو وجودم داره خونریزی میکنه💔کاش دیگه نباشم😭😭😭💔💔💔

حواست ب این باشع ک وقتی خوشحالی کی برات خوشحاله!😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر جانهمه مشکلات متعدد دارن و دارن دائما آزمایش میشن و کسی آرامش نداره .اگر میتونی قوی باش تا راحت ...

دیگه بسه دیگه خسته شدم از قوی بودن😭💔

منم عییییین تو

دیگه زندگی برام هیج معنایی نداره

پر از حسرتم

پر از بدبختی

همش میگم کاش همون بچگی میمردم😭

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

حرف بزن اروم میشی

نمیدونم از کجا شروع کنم انقد ک زیادن حتا نمیتونم توضیح بدم چی داره اذیتم میکنه هیچی نگم بهتره:)

اینقدررر تو زندگیم گند زدم

دیگه نا ندارم

خستم

خیلی خستم😭

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

منم عییییین تودیگه زندگی برام هیج معنایی ندارهپر از حسرتمپر از بدبختیهمش میگم کاش همون بچگی میمردم😭

کاشکی منم همون بچگی مرده بودم:)