2777
2789
عنوان

دوران عقد

1 بازدید | 87 پست

منو بابام ارتباطمون خیلی صمیمی بود ولی از وقتی که عقد کردم خیلی خیلی اذیت میکنه.همه چی گیر میده .نه میزاره شب پیش هم باشیم نه میزاره تا دیروقت پیش هم بمونیم تو همه چیز نظر میده تو همه چیز دخالت میکنه کلافم کرده.شوهرم به کسی پول قرض داده بود هب گیر داده به کی قرض داده چرا قرض داده الان میخواید خونه بگیرید چرا قرض داده.من تک دخترم ولی خیلی خیلی داره اذیت میکنه نمیزاره یه مسافرت یه روزه بریم.هر چی هم میگی بهش برمیخوره.انتظار داره هر چی میگه شوهرم همون ثانیه انجام بده.واقعا یه سرطان بزرگ شده برام.همسرم چیزی نمیگه اما من کلافه میشم

😂😂حسودیش میشه میخاد دخترشو ببره ... سخت نگیرن خونوادع منم همینن تو عقد نمیزارن بریم مسافرت شبم پیش هم بمونیم ب هیچ وجه ... بیرون میریم ولی در حد چن ساعت ... منم خیلی سوال میکنن چرا فلان شد فلان کارو کرد ... کار همسرمم طوریه نمیشه ک نره سرکار خونوادهم هم ب قول تو میخان همون لحظه هرکاری هس انجام بده ک اینم نمیتونه منم کلافه میشم .... اصلا اینجوری نبودن خونوادهممم ب هرکیم بگم تعحب میکنن نمدونم چرا واقعا

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

منم همین وضعم، من مادرم حسودی میکنه، بابام تو زندگی براش خیلی کم کاری کرده، الان میبینه مثلا ما قراره دو نفری بریم سفر تا چند روز اعصاب خورد کنی راه میندازه ،دعوا میکنه باهام، اخرش ب این نتیجه رسیدم مادرم ب خاطر کم محبتی هاش بهم حسودی میکنه 🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂حسودیش میشه میخاد دخترشو ببره ... سخت نگیرن خونوادع منم همینن تو عقد نمیزارن بریم مسافرت شبم پیش ...

نگران نباشین

عقد بستگی همیشه چالش داره

دیگه بالاخره یه عضو غریبه و جدید اومده

رفته رفته بهتر میشه

نگران نباشین عقد بستگی همیشه چالش دارهدیگه بالاخره یه عضو غریبه و جدید اومده رفته رفته بهتر میشه

اره من دیگ کنار اومدم ولی رفتارشون عحیبههه برامممممم اصلا اینطوری نبودنننن ... اینم بگم همیشه میگن انقد اونو دوس داری مارو دوست نداری😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

حساسه روی تو ایندت ،میخواد سختگیری کنه بهش تا تو در این هدراحت باشی نمیدونه داری اذیت میشی ، بهش بگو بابا کمتر گیر بده ، ولللللللللی با احترام

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

😂😂حسودیش میشه میخاد دخترشو ببره ... سخت نگیرن خونوادع منم همینن تو عقد نمیزارن بریم مسافرت شبم پیش ...

خب شیرینی زندگی به همین دوراناست دیگه.کوفت ادم میکنن.طرف با دوست پسرش میره سفر میگرده بعد اینجا عقدم میکنی باز خانوادت فکر میکنن نباید پیش شوهرت باشی.اونقد دلسرد شدم از بابام شورشو دراورده.همش میگم کاش منم مثل دخترای سلیطه بودم که کار خودشونو با زور جلو میبرن.انگار هر چی بیشتر راه بیای خانواده پررو تر میشن.کم مونده بگن بعد عروسی هم پیش شوهرت نخواب.با این افکار پوسیدشون حال ادم بهم میخوره.لذت رو میگیرن از ادم

خب شیرینی زندگی به همین دوراناست دیگه.کوفت ادم میکنن.طرف با دوست پسرش میره سفر میگرده بعد اینجا عقدم ...

🤣🤣🤣🤣🤣اره بخدا م دیگ ۱سال بیشتر عقدم نمیزارن ک ... انقد دلم میخاد ی شب بغلش بخابم ... همش فک میکنن اگ پیش هم باشی ی کاری میکنی خب م حاضرم در اتاقو هم باز بزارم... اره بخداا هرچی میگی چشم بدتر میشن قبلا گیر نمیداد ب لباسم اینا حالا گیر میده

ی روز برای ی کاری مجبور شدم خونه مادرشوهرم بخابم مامانم گف پ باید نامزدم بره خونه اونا تا بزاره م اونجا بمونم 🫤🤣🫤🫤🤦🏼♀️

حساسه روی تو ایندت ،میخواد سختگیری کنه بهش تا تو در این هدراحت باشی نمیدونه داری اذیت میشی ، بهش بگو ...

بیش از حد حساسه.شب میگم بابا ساعت 10 میام بعد 9 بیام خونه میگه چرا زود رسوندنت بعد اگه دیر بیام میگه چرا دیر اومدی.کلافه کردهه واقعا .کوفت ادم میکنه فقط دوست دارم برم سر خونه زندگی یه مدت هیچ حرفی نزنم باهاش.همه از خانواده شوهر میکشن من از خانواده خودم

🤣🤣🤣🤣🤣اره بخدا م دیگ ۱سال بیشتر عقدم نمیزارن ک ... انقد دلم میخاد ی شب بغلش بخابم ... همش فک می ...

خانواده ایرانی همینن دیگه هدف ذهنشون اینه که بچه هیچ لذتی نبره اینجوری ارومن به محضه اینکه یکم بچه خوشحال باشه فکر میکنن گناهه.اصن اتفاقی هم بیوفته رسمی شرعی عرفی زن و شوهره دیگه ادم.من شوهرم تو اون دوره دی ماه که خیلی شلوغ و خطرناک بود اومد خونه ما اونشب بابام حتی نزاشت بمونه نگفت میره تو راه یه چیزیش میشه.اینقدر زندان ذهن بابام بزرگه.منم هی بخاطر احترام هی سکوت میکنم میگم تک بچم دلش نشکنه اما از درون حرص میخورم پیش شوهرمم بروز نمیدم اما هی خودخوری میکنم.

بیش از حد حساسه.شب میگم بابا ساعت 10 میام بعد 9 بیام خونه میگه چرا زود رسوندنت بعد اگه دیر بیام میگه ...

وایی چقد شبیه همیم😂🤦🏼♀️🫤

بیش از حد حساسه.شب میگم بابا ساعت 10 میام بعد 9 بیام خونه میگه چرا زود رسوندنت بعد اگه دیر بیام میگه ...

اینم شانس توعه ،ولی بعد ازدواج به اینچیزا خندت میگیره و دلت تنگ میشه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

خانواده ایرانی همینن دیگه هدف ذهنشون اینه که بچه هیچ لذتی نبره اینجوری ارومن به محضه اینکه یکم بچه خ ...

اره دقیقااااا شرعی و قانونی و زن وشوهریم .. حالا م دیشب ی اتفاقی افتاد تایپک اخرم گفتم ، بعد مامانم گیر داده باید قبل عروسی ازمایش بکارت بدی ملت خونواده شوهره با شوهر بهشون گیر میدن میخان م مامان خودم🫤شوهرمم گف نمیزارم بری ازمایش بدی چون م قبولت دارم حالام ک این اتفاق افتاده لازم نیس بری.... وای ن دیگ م میزارن خونمون بخابه ولی دور از هممم اون توی اتاق من پیش مامانم اینا🫤

به خاطر اینکه تک دختری روت حساسه دیگه

(زندگیم بارها بدون دلیل و منطق قضاوت شده امیدوارم تو از اون آدما نباشی...)با اینکه زندگی کوتاه ولی بلند مدت ترین چیزیه که در اختیارمان قرار گرفته ، پس درست ازش استفاده کنیم 🌿✨//حس ششمم در اکثر مواقع درسته پس اگه سوالی داشتین در خدمتم //هر ماه میتونم سر بزنم فقط/////درخاست ممنوع حتی برای خانومای گل⁦;⁠-⁠)⁩ممنون میشم تاپیکارو الکی نترکونین دو سال کاربر خاموش و ۳ ساله عضوم⁦(⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡⁩علاقه ای بسیار زیادی به اموجی ها دارم..عاشق طبیعتم و تو روبیکا بلاگرم و تو یوتیوب بازنشر کننده...دانشجو معلمم ...🦋🦋و در رابطه⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩