2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 87 پست
عهه چه مزخرف شوهرته دیگه این کارها یعنی چی

خب شرایط اجازه نمیده ۳ ساعته داریم چی میگیم 😐😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما کلا خیلی رو داریم 🤣🤣کاش این استرس حاملگی نبود میذاشت بدون استرس از این دوران لذت ببریم

🤣🤣🤣😂 م استرسشو نداشتم ولی دیشب دیگ وارد دوران استرسش شدم😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

مامان منم همین کارو کرد، یه هفته ب عقد منو برد گواهی بگیره، اول فکر کردم کار شوهرم و خانوادشه بعدداز ...

م برا عقد گواهی نگرف میگ چن روز قبل عروسی باید ببرمت

ماعم دیشب ک حواسمون نبود پرده ب فنا رفففففففف.... شوهرمم همون اول میگف نمخاد الانم دیشب باز حرفش شد گف اگ زن من م نمخام ازت از خونوادهمم کسی حق نداره چیزی بگ این حرفا چیه نمیزارم مامانتم ببره😐

تآپیکشوخوندم 🤣🤣ببخشید چن قطره خون اومد؟ من تجربه مشابه شماداشتم امانمیدونم پردم سالمه یانه

😅😅 خیلی کم بود خونم و بعد ۵ دیقع هم تموم شد ولی بگم هنگ کردم تو شوک بودم🤣😂🤦🏼♀️

پارع شده قطعا خون نشونه پارگی پرده اس

منکه شوهرم قبول نکرد گفت پس هیچ وقت نمیام خونتون .دیگه مامانم کوتاه اومد🥴

🤣🤣 م شوهرم بگ نمیام مامانم میگ نیا بعدش کلی سرکوفت میزنه ک اگ تورو میخاست قبولت میکرد همه جوره ن فقط برا خوابیدن کنارتو....😬🤣

به سلامتی 😁من الان چند ماهه همش تو استرسم

مرسییی درد داشت براتو؟ م هنو تو شوکم فکمون حمع نیمشد 😂😂

جدی😂

اصلاااااا ما معاشقه داشتیم به اصرار خودم دخول کامل داشتیم😂😂😂😂

منم درد نداشتم باورم نمیشد این همه ادمو میترسوندن درد داره میمیری و فلانو🫤😂😂 ن ماعم قرار نبود اینجور بشه ولی خب دیگ دست خودمونم نبود اصلا هردو کوپ کرده بودیم ولی کلی خندیدیم🤦🏼♀️🤣

ولی خیلی دلمون میخاست شب اول عروسی باشه ک نشد🫤🤣🤦🏼♀️

منم درد نداشتم باورم نمیشد این همه ادمو میترسوندن درد داره میمیری و فلانو🫤😂😂 ن ماعم قرار نبود این ...

نه بابا دردش کجا بود

همه نامزدا دلشون میخواد اول عروسی باشه اما شیطون گول میزنه😂😂😂😂😂😂

نه بابا دردش کجا بودهمه نامزدا دلشون میخواد اول عروسی باشه اما شیطون گول میزنه😂😂😂😂😂😂

اره اصلا😂😂😂😂 وای اره 🤣🤦🏼♀️

ببین از کاند... اینا استفادع میکنی یا روش های دیگ ؟