2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 88 پست
اره دقیقااااا شرعی و قانونی و زن وشوهریم .. حالا م دیشب ی اتفاقی افتاد تایپک اخرم گفتم ، بعد مامانم ...

خدا کنه شما هم زودتر ازین وضعیت دربیای منم راحت بشم تازه بابام بزور میخواست خونمونو نزدیک خودش بگیره که هر روز با مامانم بیان فضولی و اذیت.منم چون میشناختمشون دورتر خونه رو گرفتم.هی میخوان بیان سرک بکشن.متوجه مفهوم ازدواج نیستن.وقتی دو نفر ازدواج میکنن زندگیشون مستقل میشه به کسی ارتباطی نداره که اخه.هی دخالت.جمعه ها شوهرم تعطیله یه جمعه مجبور شد بره اونقدر بابام غر میزد که چرا کنار خانومش نیست.غیر قابل تحمل شدن.اونقدر اذیت میکنه میخوام فرار کنم فقط برم یه ماه دو ماه هیچ تماسی هم ازش نبینم چون زنگ میزنه یه مریضی به من وارد میکنه.فقط یه چیز باید هر روز بگه که ادم روحیش صفر بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا کنه شما هم زودتر ازین وضعیت دربیای منم راحت بشم تازه بابام بزور میخواست خونمونو نزدیک خودش بگیره ...

انشالله گلم .. خونوادهامون زیادی حساسن میخان کنترلگر باشن و همه چیزو اونطوری ک میخان پیش ببرن... ما خداروشکر خونمون ی شهر دیگ اس و دوریم از همه فامیلام😄

نگرانن دلیلشون اینه حس میکنن ما عقلمون کمه قد نمیده چیکا کنیم برا خودمون چجوری تصمیم بگیریم وگرنه از نظر اونا این همس از رو دوس داشتن و دلسوزیه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

انشالله گلم .. خونوادهامون زیادی حساسن میخان کنترلگر باشن و همه چیزو اونطوری ک میخان پیش ببرن... ما ...

اره میدونم منم قصد ازار ادمو ندارن ولی با کارشون ازار میدن اینم یه دورانه دیگه چاره ای نیست .

من دوران عقد مامانم خیلی اذیت میکردفکر کن میگفت شوهرم شبا که خونه ی ما میخوابه بره تو اتاق با داداشم ...

منم همینه اللن😂🤣

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اره میدونم منم قصد ازار ادمو ندارن ولی با کارشون ازار میدن اینم یه دورانه دیگه چاره ای نیست .

اره مجبوریم بسازیم

حالا خانواده من قبل نامزدیم اسم پسر و ازدواج میومد میخواست منو حلق آویز کنه ولی بعد نامزدیم 180درجه فرق کرده ما تو این یه ماه عقدم سه چهار جا مسافرت رفتیم اون چند ماهی ام که نامزد بودیم اتاق جدا داشتیم

ولی خب میگم کاش خانوادم حساس بودن من انقد استرس حاملگی نمیکشیدم

پس چطوری رابطه دارین؟

ممکنه مث ما ی نیم ساعت تنها باشن داشته باشن دیگ😂

حالا خانواده من قبل نامزدیم اسم پسر و ازدواج میومد میخواست منو حلق آویز کنه ولی بعد نامزدیم 180درجه ...

😂😂کاش و جای تو بودممم

اره دقیقااااا شرعی و قانونی و زن وشوهریم .. حالا م دیشب ی اتفاقی افتاد تایپک اخرم گفتم ، بعد مامانم ...

مامان منم همین کارو کرد، یه هفته ب عقد منو برد گواهی بگیره، اول فکر کردم کار شوهرم و خانوادشه بعدداز شوهرم پرسیدم بیچاره چشاش گرد شد از تعجب ، گف نه من نخواستم گواهی مامانت خودش پیله س ک ببرتت😐💔