2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 7558 بازدید | 126 پست
پارس اوپال رو میشه توی ماشین ظرفشویی گذاشت؟

نمیدونم پشتشو نخوندم

http://www.pars-opal.com/pattern/

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا مهمون چینی رسمی تر و شیک تره بنظرم چینی رو ۱۸ نفره بگیر برا مهمون.بهترین مارک هم زرینه آره آرک ...

عزیزم برای چینی زرین میشه یه سری وسایلش رو اضافی خرید؟مثلا خورشت خوری و پلو خوری جدا؟

ممنونم عزیزم مرسی صبحونه خوری چی باید بگیرم؟ سوفله خوری نیازه؟

نظرمو نخوندی ؟ سرویس های 12 نفزه زرین چای خوری هم دارن و پلو و خورشتشون 18 تاست خیلی به صرفه ست

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
نظرمو نخوندی ؟ سرویس های 12 نفزه زرین چای خوری هم دارن و پلو و خورشتشون 18 تاست خیلی به صرفه ست

ییخشید عزیزم

کلا 12 نفره بخرم و با یه آرکوپال دم دستی هیچی دیگه نمیخواد؟

ممنونم عزیزم مرسی صبحونه خوری چی باید بگیرم؟ سوفله خوری نیازه؟

ن نیاز نیس

ولی میتونی ی دوتا ظرف سرامیک کوچیک برا مربا و عسل بگیری

باور کن استفاده نمیشه

فقط تو کابینت رو اشغال میکنه و اعصابت خورد میشه چرا جا نیس

من ک اینجوریم

ی سری ظرفا ک اضافه بود و بازشون نکرده بودم رو کادو دادم!

سوفله خوری هم بستگی به خودت داره اگه غذاهایی دوس داری که تو سوفله خوری درست بشه بگیر 

ولی شیکه!من نگرفتم ولی برام کادو آوردن

میتونی تو بوفه یا ویترینت بذاری

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزم برای چینی زرین میشه یه سری وسایلش رو اضافی خرید؟مثلا خورشت خوری و پلو خوری جدا؟

بستگی ب طرحش داره.بعضی طرحاش رو میتونی کم و زیاد کنی.منم زرین گرفتم خودم کم و زیاد کردم.مثلا دیس کوچیک و سوپ خوری نگرفتم چون بجاش سوفله خوری گرفتم

آره فک کنم سایتش داره منکه سرویسم رو اینترنتی از خود سایت زرین خریدم آقایی که آوده بود شمارشو داد گفت هرچی تکی خواستی زنگ بزن میارم من تهرانم ولی اینترنتی سفارش دادم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

اینو بخون

18تاس نه 12 تا

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

آره عزیزم میشه

ولی اگه ی سرویس ۶ نفره بگیری ی جورایی ب صرفه تره

من ۱۲ نفره گرفتم خواستم دیس و بشقاب اضافی وردارم فروشنده گفت ۶ نفره ش قیمتش زیاد فرقی نداره .۱۲ نفره و ۶ نفره گرفتم

الهی و ربی من لی غیرک
آره فک کنم سایتش داره منکه سرویسم رو اینترنتی از خود سایت زرین خریدم آقایی که آوده بود شمارشو داد گف ...

منم نمایندگیش رو توی شهر خودموندیدم میخوام برم پیشش

عزیزم قابلمه چی بگیرم؟

قابلمه جنس استیل از همه سالمتره 

مارک پارس استیل

کفش ضخیمه و غذا توش نمیسوزه

من 4ساله دارم مثل روز اولشه هنوز

http://www.parssteel.com/main.php?lng=fa

اینم سایتش میتونی قیمت ها و محصولاتش رو ببینی