2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 7558 بازدید | 126 پست
ییخشید عزیزم کلا 12 نفره بخرم و با یه آرکوپال دم دستی هیچی دیگه نمیخواد؟

12 زرین بخری چون پلو و خورشتش 18 تاست کافیه مارکای دیگه رو نمیدونم

سوفله هم اگه میز غذاخوری 6 به بالا داری بگیر ولی من برگردم با عقب نمیگیرم به جاش از این ظروفی که الان عکسشو میذارم بگیر

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ن گلم اصالتا ارومیه  تهران هیتیم ولی

کاش این رسمای دست و پاگیر از بین می رفت تا جوونا با خیال راحت میرفتن سر خونه و زندگی

من از عقد تا عروسی آرامش نداشتم همش استرس جهیزیه داشتم

الهی و ربی من لی غیرک
سرویس قابلمه و پلاستیک هم بگو ممنون میشم

سرویس پلاستیک نگیری 

من آبکش و لنگن همه رو استیل گرفتم 

برای سبزی سر سفره حصیرهایی که پارچه دارن گرفتم 

پلاستیک تک و توک گرفتم 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
منم نمایندگیش رو توی شهر خودموندیدم میخوام برم پیشش

کدوم شهری؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
سرویس قابلمه و پلاستیک هم بگو ممنون میشم

سرویس پلاستیک لیمون خوبه

قابلمه سالم ترین ،نوع سنگی ش هس،بعد هم مسی

استیل آلزایمر میاره

هر کدوم ضرر خودشون رو دارن

ولی نمیشه هم استفاده نکرد!!

الهی و ربی من لی غیرک
12 زرین بخری چون پلو و خورشتش 18 تاست کافیه مارکای دیگه رو نمیدونم سوفله هم اگه میز غذاخوری 6 به با ...

مرسی عزیزم از راهنماییت الان تو سایتش دیدم نوشته پلو خوردی و ایناش همون 12 نفرست که من اشتباه میکنم؟

عزیزم باشه منتظر عکسم

پیتزا جان چدن میخوام بگیرم یعنی خوب نیست؟

اگر سلامتیت برات مهمه استیل بگیر

مارک پارس استیل هم کیفیت خوبی داره هم قیمتش مناسبه اگر زودپز هم خواستی بازم پارس استیل وردار

جاروبرقی هم پارس خزر 2000وات داره عالیه

گاز اسنوا مدل والنتینو و یا رومینا

یخچال الکترواستیل

لباسشویی هم اسنوا و یا آبسال(حایر و آزمایش به هیچ عنوان نخر)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
پیتزا جان چدن میخوام بگیرم یعنی خوب نیست؟

ببخشید من جواب میدم

من یه سرویس سرامیک فیروزه ای دسینی گرفتم ولی روی استنده هنوز دست نگرفتم

برای دم دست یه سرویس تفلون و یه سرویس چدن گرفتم چون رفت و آمدم زیاده هر دو لازمم شده

به نظرم یه سرویس سرامیک بگیر و بعضی سایزها رو تکی یه جنس دیگه چون لازم میشه

تابه هم سه سایز جدا گرفتم

ببخشید من جواب میدم من یه سرویس سرامیک فیروزه ای دسینی گرفتم ولی روی استنده هنوز دست نگرفتم برا ...

این چه حرفیه تازه خوشحالم که شماها هستین از سردرگمی درمیام

2790
2778
2791
2779
2792