2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 7558 بازدید | 126 پست
اگر سلامتیت برات مهمه استیل بگیر مارک پارس استیل هم کیفیت خوبی داره هم قیمتش مناسبه اگر زودپز هم خو ...

استیل برای پخت و پز روزانه میگیرم آخه دربارش شنیده بودم خیلی راحت غذا میسوزه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم چیا رو لازمه پلاستیک بگیرم؟

آبکش حتما استیل وردار هم آبش خوب میره هم جنسش خوبه و خراب نمیشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مرسی عزیزم چیا رو لازمه پلاستیک بگیرم؟

جا قاشقی آویز برای ظرفشویی 

سرویس حمام و توالت 

جا قاشقی داخل کشو من برای دم دستیام گرفتم

آبکش پلاستیکی به نظرم بهتره استیلهای من انگاری خوب آب ازشون در نمیاد ولی برای جهیزیه استیل شیکتره شاید ماله من سوراخاشون کمه

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
استیل برای پخت و پز روزانه میگیرم آخه دربارش شنیده بودم خیلی راحت غذا میسوزه

این کف قابلمه پارس استیل هست

یه لایه اضافی داره و ضخیمه 

این لایه باعث میشه غذا نسوزه

استیل های قدیمی نازک بود و این کف رو نداشت

الان فرق داره واسه همین گفتم پارس استیل بخر

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
آبکش حتما استیل وردار هم آبش خوب میره هم جنسش خوبه و خراب نمیشه

پلاستیکی زیاد ور ندار

پیتزا سبزیجات راس میگه

آبکش استیل وردار

الکی شلوغش نکن

مغازه دار هی میگه این هس اون هس و...

ولی همشو ور ندار

الهی و ربی من لی غیرک
جا قاشقی آویز برای ظرفشویی  سرویس حمام و توالت  جا قاشقی داخل کشو من برای دم دستیام گرفت ...

با آبکش پلاستیکی نمیشه برنج و ماکارانی آبکش کرد

سرطانی میشه

مرسی عزیزم از راهنماییت الان تو سایتش دیدم نوشته پلو خوردی و ایناش همون 12 نفرست که من اشتباه میکنم؟ ...

شاید همه ی طرح هاس اینطوری نباشه

میدنایت که من انتخاب کردم پلو و خورشتش بیشتر بود

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
با آبکش پلاستیکی نمیشه برنج و ماکارانی آبکش کرد سرطانی میشه

منم استیل گرفتم

این کف قابلمه پارس استیل هست یه لایه اضافی داره و ضخیمه  این لایه باعث میشه غذا نسوزه است ...

پس همین پارس استیل رو میگیرم ممنونم

انقدر سردرگمم که نگو

2790
2778
2791
2779
2792