2777
2789
عنوان

جهیزیه

7558 بازدید | 126 پست

سلام دوستای خوبم 

خورده ریزای آشپزخونه رو میخوام بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید نمیخوام خیلی هم هزینه کنم ببینید اینا خوبن:

12 نفره چینی 

18 نفره آرکوپال

6 نفره آرکوپال

شیش نفره کریستال برای پذیرایی مهمون های خاص

سه تیکه کریستال برای تزیینی آیینه و کنسول

صبحونه خوری چی باید بگیرم چطوریه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من چینی ۱۸ گرفتم

آرکوپال ۳۶ 

کریستال ۱۲ نفره

۴ تیکه کریستال برا داخل بوفم

۲ ماه دیگه عروسیمه

میخوای سرویس کریستالت رو چ مارکی بگیری

اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی اندازش کافیه

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️

صبحونههه خوری چقد گرونه من تو رویاهای خودم همش دنبال ظرفای خوشگل صبحونه خوری بودم وقتی قیمتشو پرسیدم دیدم پنیر تو ظرف خودش خیلی هم شیک تره 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

چینی زرین گرفتم 12

ارکو 18

چینی دم دستیم6 ک از ارکو گرونتر شد خخ

کریستا 12

با سه تیک تو بوفه

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

سلام

بنظرم الکی شلوغش نکن

اینقد ظرف لازم نیس

من حدود ۹ ماهه ازدواج کردم ی سری ظرفا رو اصلا باز نکردم

ن اینکه خانواده شوهرم تعداد شون کم باشه ن اتفاقا پر جمعیتن و اهل رفت و آمد

بنظرم بجای ۱۸ نفره آرکوپال ، چینی ت رو ۱۸ نفره بگیر

ی ۶ نفره آرکوپال هم دم دستی

خوشبخت بشی عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک
2790
2778
2791