2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 7558 بازدید | 126 پست
طرح موناکو زرین رو پسندیدم

از سرویس منه

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چینی ۱۸ گرفتم آرکوپال ۳۶  کریستال ۱۲ نفره ۴ تیکه کریستال برا داخل بوفم ۲ ماه دیگه عروسیم ...

نمیدونم عزیزم فقط میخوام خورسیدی نباشه و ازش استفاده کنم برای تزیینی نمیخوام

ممنونم عزیزم دیگه چی پیشنهاد میدین؟

عزیزم چینی بنظرم زیاد کاربردی نیس

ما خودمون آرکوپال بیشتر استفاده میکنیم

چینی همون ۱۲ خوبه

آرکوپال ی دست بیشتر بگیر

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️
من چینی ۱۸ گرفتم آرکوپال ۳۶  کریستال ۱۲ نفره ۴ تیکه کریستال برا داخل بوفم ۲ ماه دیگه عروسیم ...

36 نفره آرکوپال؟؟؟؟

عزیزم این تعداد مهمون دیگه فکنم باید ببریم رستوران تو خونه پدر آدم درمیاد که

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

منم ۱۸ نفره چینی گرفتم برا مهمون با ۶ نفره آرکوپال برا دم دستیم یه ۱۲ نفره کریستالم برای پذیرایی عید و۴تیکه کریستالم برا داخل ویترین 

زیاد نخر دوستم بذار یه چیزی هم شوهرت بخره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بستگی به جمعیت خانوادها تون داره

سرویس های 12 نفره ی زرین پلو و خورشتش 18 تا ست

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
سلام بنظرم الکی شلوغش نکن اینقد ظرف لازم نیس من حدود ۹ ماهه ازدواج کردم ی سری ظرفا رو اصلا باز نک ...

چینی 18 نفره با آرکوپال دم دستی خوبه؟یا اصلا چینی نگیرم؟

نمیدونم عزیزم فقط میخوام خورسیدی نباشه و ازش استفاده کنم برای تزیینی نمیخوام

گلم تو تاپیکای من هس عکس سرویس کریستالم رو گذاشتم 

اگه نمیخوای خیلی هزینش بالا باشه چین یا لهستان بگیر 

من چک گرفتم چون زیاد مورد استفادم قرار نمیگیره 

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️

ولی چینی سنگینه برای مهمونات ارکوپال شیک بگیر تا چینی من خودم چینی گرفتم ولی فک کنم نباید چینی زیاد میگرفتم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
36 نفره آرکوپال؟؟؟؟ عزیزم این تعداد مهمون دیگه فکنم باید ببریم رستوران تو خونه پدر آدم درمیاد که

آره بابا مامانم میگف کمه ۴۸ نفره بگیریم نذاشتم گفتم بسه

ما اکثرا مهمونامون زیاد میشن ما تو خونمون ۸۰ تا مهمونم داشتیم

36 نفره آرکوپال؟؟؟؟ عزیزم این تعداد مهمون دیگه فکنم باید ببریم رستوران تو خونه پدر آدم درمیاد که

به نظرت چند نفره بخوام؟صبحونه خوری اینا چی؟

قاشق چنگال دم دستی چی؟رنگی بگیرم؟برای مهمان چند نفره؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز