2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 7558 بازدید | 126 پست
چینی 18 نفره با آرکوپال دم دستی خوبه؟یا اصلا چینی نگیرم؟

خوبه 

میتونی دم دستی هم پارس اوپال بخری قیمتش مناسبتره 

چینی هم 18 نفره کافیه بیخودی کابینتا رو پر ظرف نکن آدم این تعداد نفر مهمون با هم نمیاد خونش اونم تو این گرونی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

من دو تا سرویس 6 نفره چینی زرین مدل میدنایت گرفتم برای مهمونهای خاص

6 نفره گرفتم چون سرویس چای خوری و سوپ خوریش رو  لازم نداشتم

24 نفره آرکوپال برای مهمونهای زیاد

6 نفره آرکوپال طرح دیگه برای دم دستی

سرویس بلور 12 نفره شامل پیش دستی فنجون کاسه آجیل تک نفره شکلات خوری میوه و شیرینی

البته خانواده ی همسرم بسیار پر جمیعت هستن و میخوام آرکوپال 24 نفرم رو 30 نفره کنم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 12نفره چینی

صبحونه خوری هم سر همون گرفتم

اصلا چینی ها رو دست گرفتم تا حالا.سنگینه.بیشتر آرکوپال میارم واسه مهمونا

24نفر آرکوپال

6نفر آرکوفام واسه دم دستی خودم

12نفر کریستال

من چینی ۱۸ گرفتم آرکوپال ۳۶  کریستال ۱۲ نفره ۴ تیکه کریستال برا داخل بوفم ۲ ماه دیگه عروسیم ...

ما شا الله!!!

چقد زیاد

این همه ظرف میره تو کابینت خاک میخوره

دیگه مثل قدیم نیس ک ی عالم مهمون بیاد

تازه بنظرم اگه هم بیشتر از بیست و پنج ،سی نفر  که بیاد ظرف ی بار مصرف استفاده میشه

الهی و ربی من لی غیرک
به نظرت چند نفره بخوام؟صبحونه خوری اینا چی؟ قاشق چنگال دم دستی چی؟رنگی بگیرم؟برای مهمان چند نفره؟

قاشق چنگالات هم بدون چمدون بگیر هزینه اضافی نکن

چمدونش فقط واسه یک لحظه هست

بهتره دم دستی هات رنگی باشه که دلت رو نزنه

برای مهمون هم همون 18 تا کافیه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ما شا الله!!! چقد زیاد این همه ظرف میره تو کابینت خاک میخوره دیگه مثل قدیم نیس ک ی عالم مهمون بیا ...

ما کلا رسممونه دختر جهاز باید زیاد ببره حتی اگه استفاده نکنه!!

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️
به نظرت چند نفره بخوام؟صبحونه خوری اینا چی؟ قاشق چنگال دم دستی چی؟رنگی بگیرم؟برای مهمان چند نفره؟

قاشق چنگالم من شش نفره دم دستیم گرفتم با یه ۱۲ نفره ویه ۱۸ نفره وقتی مهمون میاد ولی اون ۱۲ نفره اضافه بود شما به اندازه ظروفت بگیر مثلا ۶نفره آرکوپال با قاشق برا دم دستیه خودتون با ۱۸ نفره چینی وقاشق برا مهمونات

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خوبه  میتونی دم دستی هم پارس اوپال بخری قیمتش مناسبتره  چینی هم 18 نفره کافیه بیخودی کاب ...

پارس اوپال رو میشه توی ماشین ظرفشویی گذاشت؟

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
چینی 18 نفره با آرکوپال دم دستی خوبه؟یا اصلا چینی نگیرم؟

برا مهمون چینی رسمی تر و شیک تره

بنظرم چینی رو ۱۸ نفره بگیر برا مهمون.بهترین مارک هم زرینه

آره آرکوپال هم برا دم دستی

خواهرانه بهت بگم الکی به بابات فشار نیار عزیز

همینا کافیه.مطمئن باش کم نیس

الهی و ربی من لی غیرک
برا مهمون چینی رسمی تر و شیک تره بنظرم چینی رو ۱۸ نفره بگیر برا مهمون.بهترین مارک هم زرینه آره آرک ...

با توجه به اینکه خانواده هاتون پر جمعیت نیستن با این نظر بسیار موافقم 

برا مهمون چینی رسمی تر و شیک تره بنظرم چینی رو ۱۸ نفره بگیر برا مهمون.بهترین مارک هم زرینه آره آرک ...

ممنونم عزیزم مرسی

صبحونه خوری چی باید بگیرم؟

سوفله خوری نیازه؟

خب اسرافه عزیزم اسراف هم گناهه اصفهانی هستین؟؟؟

آره بابا اینهمه ظرف استفاده نشه سر سال خمس باید بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز