neda000 مدیر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1713 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 7558 بازدید | 126 پست سلام دوستای خوبم خورده ریزای آشپزخونه رو میخوام بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید نمیخوام خیلی هم هزینه کنم ببینید اینا خوبن:12 نفره چینی 18 نفره آرکوپال6 نفره آرکوپالشیش نفره کریستال برای پذیرایی مهمون های خاصسه تیکه کریستال برای تزیینی آیینه و کنسولصبحونه خوری چی باید بگیرم چطوریه؟ 1397/02/31 | 03:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29519 عزیزم سرویس حبوبات رو چه جنسی بگیرم؟ استیل یا شیشه از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
neda000 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1713 اگر سلامتیت برات مهمه استیل بگیر مارک پارس استیل هم کیفیت خوبی داره هم قیمتش مناسبه اگر زودپز هم خو ... استیل برای پخت و پز روزانه میگیرم آخه دربارش شنیده بودم خیلی راحت غذا میسوزه
درانتظاریار عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 117 عزیزم سرویس حبوبات رو چه جنسی بگیرم؟ من لیمون گرفتمپلاستیکی و شیکه الهی و ربی من لی غیرک
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29519 مرسی عزیزم چیا رو لازمه پلاستیک بگیرم؟ آبکش حتما استیل وردار هم آبش خوب میره هم جنسش خوبه و خراب نمیشه از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
بهانه21 عضویت: 1389/07/21 تعداد پست: 11594 مرسی عزیزم چیا رو لازمه پلاستیک بگیرم؟ جا قاشقی آویز برای ظرفشویی سرویس حمام و توالت جا قاشقی داخل کشو من برای دم دستیام گرفتمآبکش پلاستیکی به نظرم بهتره استیلهای من انگاری خوب آب ازشون در نمیاد ولی برای جهیزیه استیل شیکتره شاید ماله من سوراخاشون کمه یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
neda000 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1713 من لیمون گرفتم پلاستیکی و شیکه چی ها رو لازمه پلاستیک بردارم؟
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29519 استیل برای پخت و پز روزانه میگیرم آخه دربارش شنیده بودم خیلی راحت غذا میسوزه این کف قابلمه پارس استیل هستیه لایه اضافی داره و ضخیمه این لایه باعث میشه غذا نسوزهاستیل های قدیمی نازک بود و این کف رو نداشتالان فرق داره واسه همین گفتم پارس استیل بخر از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
درانتظاریار عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 117 آبکش حتما استیل وردار هم آبش خوب میره هم جنسش خوبه و خراب نمیشه پلاستیکی زیاد ور ندارپیتزا سبزیجات راس میگهآبکش استیل وردارالکی شلوغش نکنمغازه دار هی میگه این هس اون هس و...ولی همشو ور ندار الهی و ربی من لی غیرک
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29519 جا قاشقی آویز برای ظرفشویی سرویس حمام و توالت جا قاشقی داخل کشو من برای دم دستیام گرفت ... با آبکش پلاستیکی نمیشه برنج و ماکارانی آبکش کردسرطانی میشه از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
بهانه21 عضویت: 1389/07/21 تعداد پست: 11594 مرسی عزیزم از راهنماییت الان تو سایتش دیدم نوشته پلو خوردی و ایناش همون 12 نفرست که من اشتباه میکنم؟ ... شاید همه ی طرح هاس اینطوری نباشهمیدنایت که من انتخاب کردم پلو و خورشتش بیشتر بود یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
بهانه21 عضویت: 1389/07/21 تعداد پست: 11594 با آبکش پلاستیکی نمیشه برنج و ماکارانی آبکش کرد سرطانی میشه منم استیل گرفتم یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29519 این آبکش استیلسایز و تعداد سوراخاش هم مناسبه از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
neda000 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1713 این کف قابلمه پارس استیل هست یه لایه اضافی داره و ضخیمه این لایه باعث میشه غذا نسوزه است ... پس همین پارس استیل رو میگیرم ممنونمانقدر سردرگمم که نگو