2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما باید با شوهرت سر این قضیه کنار بیای

بهش بگو میخوام مسافرت هامون دوتایی باشه

اصلا چه دلیلی داره با شما بیاد

وسلام

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

میگم کهسلیطه ها هم در جایگاه عروس سلیطن هم در جایگاه مادرشوهر عوضیای هفت خط

حالا جالبه هفتاد دوسالشه ولی صدای خنده قهه قهه هاش تا سر. کوچه میره اصلا بهش نمیاا

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

تنها راهش پرروییه موش بودن یعنی توسری خور بودن وقتی اون فکرتو نیست توچرا باشی الان مثلا میخوای بری خ ...

من چرا تو 20 سالگی خودمو گرفتار کردم والا بابام میگه خودت خواستی خودت کول خوردی

اینم همیشه جلو میشینه دیگه خودم روم نیمشه پشت من بشینه

نه من با پررویی نشستم جلو جریانو تغییر دادم

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
یه عمر همه جوره تازوندن اونا نخندن کی بخنده؟ عروسای طفلکشون؟!! 😁😁

حالا من خودم سرخوشم زیاد میخندم دیگ پوستم کلفت شده

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

نه من با پررویی نشستم جلو جریانو تغییر دادم

ن من خودم خجالتیم این مساعل

ایشالا همیشه دلت شاد باشه عزیزم ♥️♥️♥️♥️

قربونت مرسی عزیزم سختیش صد سال اوله بعدش هممون ب آرامش میرسیم،😝🤣🤣

ن من خودم خجالتیم این مساعل

منم اولش خجالت میکشیدم،دیدم بقیه عروساش جلو میشینن

منم نشستم

شوهرمم اوایل اخم و تخم میکرد اهمیت ندادم

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫